Size başka çizgi romanlara bakın?Lanet olasıca Mylos Kitap : Madem düzenli yayınlayamayacaksın, neden Tex'lerin telifini aldın ?
Böyle okuyucuya saygısı olmayan sözde yayıncılar yüzünden Tex okuyamıyoruz.
5 aydır bir tane Tex yayınlanmaz mı yahu ? Tez zamanda batmanız dileğiyle...
Öyle yapıyorum zaten. Genç Tex Willer, Genç Tex Willer Özel Seri ve Genç Tex Willer Extra'ya bakıyorum şu anda.Size başka çizgi romanlara bakın?
Tex'ler bitince? Tex'in çocukları, torunları, ataları da var...Öyle yapıyorum zaten. Genç Tex Willer, Genç Tex Willer Özel Seri ve Genç Tex Willer Extra'ya bakıyorum şu anda.
Sene 1948 Tex vardı, sene 2024 yine Tex var. Şu dünyada dost istersen, Hz.Tex sana yeter.Tex'ler bitince? Tex'in çocukları, torunları, ataları da var...
Son duyumlara göre Aylık Tex yayınının telifi Lal Kitap'a geçmiş.Lanet olasıca Mylos Kitap : Madem düzenli yayınlayamayacaksın, neden Tex'lerin telifini aldın ?
Böyle okuyucuya saygısı olmayan sözde yayıncılar yüzünden Tex okuyamıyoruz.
5 aydır bir tane Tex yayınlanmaz mı yahu ? Tez zamanda batmanız dileğiyle...
İnşallah doğrudur. O kadar sevindim ki anlatamam.Son duyumlara göre Aylık Tex yayınının telifi Lal Kitap'a geçmiş.
Kategorilere fazla takılmamak lazım çünkü yanlış giriliyor. Hatta bazı güzelim çizgi romanlar sırf yanlış kategoride olduğu için hiç dikkat çekmiyor, sessiz sedasız yayımlanıyor.yadacı biri çizgi roman biri hikaye kitabı kategorisinde görülüyor.
Çizgi romanda kapak çok önemli. Manga denen türün kapaklarına baktığımda hiç bir çekicilik göremiyorum. Abuk sabuk hayali karakterler. Çizgi romanı aldıran kapağıdır. Manga denen bu dandik türün kapakları bile çok itici geliyor bana. Ucuz ve dandik olan bu türün veba mikrobu gibi yayılması ise ayrı bir üzüntü kaynağı. Ülkeyi Suriyeliler, afganlar, afrikalılar; sokakları başı boş kuduz itler; ekranları 1 yaşına gelmeyen süt kuzularının pirzola yemek için kesilmesine gıklarını çıkartmayan ama bu itlerin savunuculuğunu yapan ite tapan itperestler, çizgi roman piyasasını ise mangalar istila etti. Tez zamanda hepsinden kurtulmamız için daha ne beklenilmektedir ?. Nerede bu devlet, nerede bu hükümet ?
Sayın Hocam, manga'nın büyük kısmı beni de cezbetmiyor ama çok değerli kitaplar da var. Dolayısı ile koca bir kategoriyi belki de hepten gömmemek lazım Üstelik bana sorarsanız, Tex ve benzerleri için ben de artık çok tekrar ediyor, artık öyle yepyeni bir şey de çıkmıyor pek diye bir eleştiri de getirebilirim. Burada sorun yok, konu çizgi roman olunca sabaha kadar tartışabiliriz.Çizgi romanda kapak çok önemli. Manga denen türün kapaklarına baktığımda hiç bir çekicilik göremiyorum. Abuk sabuk hayali karakterler. Çizgi romanı aldıran kapağıdır. Manga denen bu dandik türün kapakları bile çok itici geliyor bana. Ülkeyi Suriyeliler, afganlar, afrikalılar; sokakları başı boş kuduz itler; ekranları 1 yaşına gelmeyen süt kuzularının pirzola için kesilmesine gıklarını çıkartmayan ama bu itlerin savunuculuğunu yapan ite tapan itperestler, çizgi roman piyasasını ise mangalar istila etti. Tez zamanda hepsinden kurtulmamız için daha ne beklenilmektedir ?. Hükümet ne yapmaktadır ? Kolluk kuvvetleri ne zaman harekete geçecektir ? Bunların beka sorunu olduğu anlaşılamamakta mıdır ?
Thorgal, çok teşekkür ederim. haber verdiğin için.Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları tarafından Latif Demirci anısına "Yazan – Çizen Latif Demirci" isimli sergi kitabı çıkarıldı.
Bu kitap İş Sanat’ın 16 Nisan 2023 – 30 Haziran 2024 tarihleri arasında Kibele Sanat Galerisi’nde gerçekleştirdiği ücretsiz ”Yazan – Çizen Latif Demirci” sergisi nedeniyle hazırlanmıştır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
2000 TL olan etiket üzeri olan ücreti yayınevi sitesinden kargo ücretsiz ve kredi kartlarına 4 taksit ile 1500 TL olarak satışa çıkmıştır.
Rica ederim, güle güle okuyup saklayın ; ben de aldım bu aradaThorgal, çok teşekkür ederim. haber verdiğin için.
kitap çok güzel olmuş, şuan okuyorum, gençlik-üniversite yıllarıma gittim. ustaya saygımla,
Tex konusundaki görüşlerinize katılıyorum.Sayın Hocam, manga'nın büyük kısmı beni de cezbetmiyor ama çok değerli kitaplar da var. Dolayısı ile koca bir kategoriyi belki de hepten gömmemek lazım Üstelik bana sorarsanız, Tex ve benzerleri için ben de artık çok tekrar ediyor, artık öyle yepyeni bir şey de çıkmıyor pek diye bir eleştiri de getirebilirim. Burada sorun yok, konu çizgi roman olunca sabaha kadar tartışabiliriz.
Ancak mesajınızın ikinci kısmı biraz sakıncalı. Birazdan birisi çıkar, "kime itperest diyon la sen?" diye karşılık verir, konu çizgi romandan çok çok uzaklara doğru yol alır, yöneticilere de bir dolu gereksiz iş çıkar.
O yüzden lütfen konuyu çizgi romanın çok dışına çıkarmadan, özellikle; suçlayıcı, hakaretamiz, tahrik edici cümlelerden kaçınarak dile getirelim.
Ben çizgi romanları bir şey öğrenmek için okumam.manga türü de bundan farklı değil aslında... yansıtma farklı olsa da prensipte aynı "eser" kavramına çıkıyorlar. bir kaç manga görüp zevkime uymadı diye türü karalamak, yargılamak doğru bir tercih olmamalı. çizgi romanlar size bunu mu öğretti?
Paylaşım için teşekkür ederim. Özel bir kitap, arşivimde olmasını isterim.Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları tarafından Latif Demirci anısına "Yazan – Çizen Latif Demirci" isimli sergi kitabı çıkarıldı.
Bu kitap İş Sanat’ın 16 Nisan 2023 – 30 Haziran 2024 tarihleri arasında Kibele Sanat Galerisi’nde gerçekleştirdiği ücretsiz ”Yazan – Çizen Latif Demirci” sergisi nedeniyle hazırlanmıştır.
2000 TL olan etiket üzeri olan ücreti yayınevi sitesinden kargo ücretsiz ve kredi kartlarına 4 taksit ile 1500 TL olarak satışa çıkmıştır.
Şu an 1.300 TL'ye düşmüş. Sipariş verdim. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları tarafından Latif Demirci anısına "Yazan – Çizen Latif Demirci" isimli sergi kitabı çıkarıldı.
Harika haberŞu an 1.300 TL'ye düşmüş. Sipariş verdim. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.