1964-ZIPZIP-sayı-01( 11 Mayıs 1964) Saygılarımla.
Pazar saat 18:42'de #1 murtaza5 Yönetici 15 Tem 2009 15,050 438,045 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Saygılarımla.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Saygılarımla.
Dün 05:12 da #2 T turbo Yeni Üye 30 Ocak 2020 24 62 Paylaşımlar için çok teşekkürler.Tercüman Çocuk dergisinde buna benzer bir kapak vardı.
Dün 12:08 da #3 abboritta Süper Üye 12 Ara 2020 1,146 11,045 Yeni kapak düzenlemesi Parçalanmış sayfaları AI yeterince iyi yapamadı Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yeni kapak düzenlemesi Parçalanmış sayfaları AI yeterince iyi yapamadı Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Dün 14:51 da #4 L Levent 16 Aktif Üye 22 Kas 2011 376 2,072 Bu kapak ta orijinali: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Tintin dergisinin tüm sayılarının kapaklarını bu sitede görebilirsiniz: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu kapak ta orijinali: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Tintin dergisinin tüm sayılarının kapaklarını bu sitede görebilirsiniz: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Dün 18:56 da #5 D dedo11 Onursal Üye 8 Nis 2013 2,062 6,025 Sayın murtaza5 ; Daha neleri sayende göreceğiz.... Yıl : 1964 ZIPZIP ????? İtiraf ediyorum : Ben böyle bir çizgi roman dergisini bilmiyordum ... Emeğine ve paylaşım isteğine teşekkür ederim ...
Sayın murtaza5 ; Daha neleri sayende göreceğiz.... Yıl : 1964 ZIPZIP ????? İtiraf ediyorum : Ben böyle bir çizgi roman dergisini bilmiyordum ... Emeğine ve paylaşım isteğine teşekkür ederim ...