1955-AKBABA-sayı-167 ( 26 Mayıs 1955)

dedo11

Onursal Üye
8 Nis 2013
1,892
5,393
Değerli dostum ;
Çoook uzun zamandır bir türlü virüs bombardımanından kurtulamadım. Onlarca kez , ayrı ayrı yerlerde format attırdım. Türlü antivirüs programları yüklendi. Olmadı. Olmadı. Bazı çevreler ( hem de Rusya heckerlerini kullanarak ) sürekli bilgisayarımdaki her şeyimi ama her şeyimi bozdular. indirdiğim pdf, cbr gibi hiçbir programı açamadım. Onun için yorum da yazamadım. Ancak inanılmaz gibi bir hafta önce her zamanki gibi denemeye başladım hooop cbr açılıyor. Onun için bundan önceki ne pdf , ne de cbr , ne word hiçbir şeyi açamadım. Tüm bu vb. hatta wordpad notlarım ve binlerce sayfa tutan word yazılarım ( öykü, roman denemelerim , siyasi , bilimsel vb. makalelerim hepsi çöp oldu. Açılmadı. Açılmayacak ta. Sildirmek zorunda kaldım. Onlarca yıl emeğim çöpe gitti.

Bu sayının 4. Sayfasından iki tane var. Bu nedenle her ne kadar 21 sayfa görülse de 20 sayfadır.

Gelelim bilgilendirme notuna : "
Şimdi artık indirdiklerimi açabiliyorum ya ; "166 sayı yoktur." diyorsun ya kusura bakma güzel dostum ; bu yanlış.
Şöyle ki ;
  • Cumartesi saat 18:06'de sunduğun ;
  • 1955-AKBABA-sayı-165 ( 12 Mayıs 1955) tarihli Akbaba (aynı kapak) derginin 3. sayfasındaki kimlik kısmının üstünde Tarih (19 Mayıs 1955) Sayı (166) görülüyor. Bu durumda olmayan 166. sayı değil ;​

• Yok olan sayı : (12 Mayıs 1955) tarihli 165. sayı oluyor.

Bu kadar yoğunlukta benimki yanlışı bulmak değil sana yaverlik etmek.​

Emeğine ve paylaşım isteğine teşekkür ederim.

Bu kadar uzun zaman ayrı kaldığım tüm dostlara buradan selam....