Türkçesi olsada ne anlattıklarını görsek ....
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Henüz hazırlanmadım ama yeni başlık şöyle birşey olabilir:Sn. @kemalettin , umarım sanat alanında '' objektiflik '' konusunda , belki de bir sürpriz yapıp , çizgi romanlarla ilgili yeni devasa bir konu açabilir .
Amacımız filmin altında buzağı aramak değil, alt metinde yatan fikirlere birlikte kafa yormak.
Paranoyakça komplo teorileri kovalamak değil, filmleri gerçekten anlamak istiyoruz.
Sadece kendimiz konuşmak istemiyoruz, Herkesin çıkarımlarına önem veriyor ve merak ediyoruz. Aynı filmden farklı neler çıkartabiliriz görmek istiyoruz.
Multidisipliner tasarım bakış açısıyla yola çıkan Cycle, "Film izlenir mi okunur mu ? " etkinliklerinde de farklı algılara sahip insanları bir araya getirerek filmler üzerine konuşup, tartışabilecekleri bir ortam oluşturmak istemektedir. Cycle ekibinden Mühendis ve Girişimci Hasan Demirezen, Sanat Yönetmeni Sadi Gökay Gadış ve Yönetmen/Senarist Ömer Faruk Güngör ile birlikte film izlenir mi, okunur mu sorusuna cevap arayacağız.
Bu etkinlik serimizde Todd Phillips'in yönetmenliğini yaptığı "Joker" tartışılacak
Hiç tereddütünüz olmasın Sn. @kemalettin . Açtığınız her konu için , dostlar ne der bilemem ama ben müsait olduğumca varım . Filmi en yakın zamanda izleyeceğim . Sizin bu tür konularla uğraştığınızı görmek çok güzel . Teşekkürler .