İnsanlık için sıradan, bizim için fazlasıyla özel ve neşeli bir gündü. Yine yeni dostlar tanıdık, yine muhabbetin dibini gördük.
Arka planda görünen karikatürist Haldun dostumuz aramıza yeni katıldı. LEMAN dergisine ve İzmir'e özgü çeşitli dergilere karikatür çiziyor. Artık bundan sonra daha sık aramıza katılacak. Özer topsoy'da aynı karede.
Bendeniz Özer'le film dizi muhabbeti yapıyoruz. Hüseyin,(Husmanx) yanında geronimo abimiz devrimci şapkasıyla...
Ahmet Akyol misafiriyle kısa süreliğine de olsa uğrayıp gönlümüzü aldı, yok yazılmaktan kurtuldu.
Gümüş saçlı abilerimiz Baybora, lotoloto.
Kandrax ve Oktay-izm incelemeye dalmışlar.
Hüseyin, Geronimo.
Tüm nevaleyi özenle imha eden Mehmetali tam suçüstü olmuş.
Doyumsuz sohbetiyle Necdet abimiz, ben ve The-DarknesS.
Haldun dostumuz hem muhabbet ediyor, hem arada 20 tane karikatür çıkarıyor. Özal ile aralarında geçen tanışma ve karikatür muhabbetine doyamadık.
Gelen arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bu arada Keloğlan'ı belgeleriyle sunacaktım arada kaynadı, belgeler elimde kalakaldı.
Artık bir sonraki toplantıda anlatırım.
Herkese selamlar, saygılar.

Arka planda görünen karikatürist Haldun dostumuz aramıza yeni katıldı. LEMAN dergisine ve İzmir'e özgü çeşitli dergilere karikatür çiziyor. Artık bundan sonra daha sık aramıza katılacak. Özer topsoy'da aynı karede.
Bendeniz Özer'le film dizi muhabbeti yapıyoruz. Hüseyin,(Husmanx) yanında geronimo abimiz devrimci şapkasıyla...

Ahmet Akyol misafiriyle kısa süreliğine de olsa uğrayıp gönlümüzü aldı, yok yazılmaktan kurtuldu.

Gümüş saçlı abilerimiz Baybora, lotoloto.

Kandrax ve Oktay-izm incelemeye dalmışlar.

Hüseyin, Geronimo.

Tüm nevaleyi özenle imha eden Mehmetali tam suçüstü olmuş.

Doyumsuz sohbetiyle Necdet abimiz, ben ve The-DarknesS.

Haldun dostumuz hem muhabbet ediyor, hem arada 20 tane karikatür çıkarıyor. Özal ile aralarında geçen tanışma ve karikatür muhabbetine doyamadık.

Gelen arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bu arada Keloğlan'ı belgeleriyle sunacaktım arada kaynadı, belgeler elimde kalakaldı.
Artık bir sonraki toplantıda anlatırım.
Herkese selamlar, saygılar.