1001 Özel Süper Yayınevi Özel Albüm Sayı 14
Öncelikle kitabın sahibi güzel insan sevgili murtaza5 dostumuza huzurunuzda teşekkür ederim.
Yaklaşık 3 ayda tamamlayabildiğim bu kitabın yalnızca beyaz düzenlemesini paylaşıyorum.
Aslında ham taramayı da paylaşacaktım ama 300 MB'yi aşkın dosya boyutu gözümü korkuttu.
Onu sonra bir ara eklerim.
Doğallıkla cilt yapan ustanın ve de yayınevinin katkıları ile sayfalar bayağı fazla giyotinlenmiş...
Elimden geldiğince düzenlemeye kalkıştım. Umarım olmuştur.
Hint prensesi safari, vampir kraliçe, donsuz aşık, ringo, intikam, soygun, simba, beyaz zehir kaçakçıları ve dünya dönüyor isimlerinde 9 ayrı macera var kitapta.
1982 yılı serisine ait bu kitabı Bosna ve Türkiye arasında çizgi roman köprüsünü kuran sevgili Assad ve drzeko dostlarımıza armağan ediyorum. İyi okumalar.
Ham Düzenleme
Beyaz düzenleme
MAVİ GEÇTİ…
Öyle bir yazdı ki
Sanki gökyüzünde oturuyorduk
Seni öpmek gökyüzünü öpmek gibi
Mavi bir şeydi
Gençlik öyle bir yazdır ki
Ne yurt ne ev ne oda
Yalnızca gökyüzü
Yeter insana
Biz seninle gökyüzünde
Çok oturduk
Gençliğimiz
Çok mavi geçti… çok!
Haydar Ergülen

Öncelikle kitabın sahibi güzel insan sevgili murtaza5 dostumuza huzurunuzda teşekkür ederim.
Yaklaşık 3 ayda tamamlayabildiğim bu kitabın yalnızca beyaz düzenlemesini paylaşıyorum.
Aslında ham taramayı da paylaşacaktım ama 300 MB'yi aşkın dosya boyutu gözümü korkuttu.
Onu sonra bir ara eklerim.
Doğallıkla cilt yapan ustanın ve de yayınevinin katkıları ile sayfalar bayağı fazla giyotinlenmiş...
Elimden geldiğince düzenlemeye kalkıştım. Umarım olmuştur.
Hint prensesi safari, vampir kraliçe, donsuz aşık, ringo, intikam, soygun, simba, beyaz zehir kaçakçıları ve dünya dönüyor isimlerinde 9 ayrı macera var kitapta.
1982 yılı serisine ait bu kitabı Bosna ve Türkiye arasında çizgi roman köprüsünü kuran sevgili Assad ve drzeko dostlarımıza armağan ediyorum. İyi okumalar.
Ham Düzenleme
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Beyaz düzenleme
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
MAVİ GEÇTİ…
Öyle bir yazdı ki
Sanki gökyüzünde oturuyorduk
Seni öpmek gökyüzünü öpmek gibi
Mavi bir şeydi
Gençlik öyle bir yazdır ki