Sayın @enihavend , aslında bu maceranın bir kısmı sitede @altan tarafından paylaşılan "YENİ TOMMİKS 02 (TÜRKİYEDE HİÇ YAYINLANMAMIŞ MACERALAR) DEMİRBAŞ YAYINCILIK" adlı kitapta ikinci macera olarak "Tehlikeli Oyun" adıyla yayınlanmıştı.Eline emeğine sağlık. Bu sayı Türkiyede hiç ysyinlanmamış bir maceraydi. Çok teşekkür ederim.
Evet biliyorum. Ama bu macera Capitan Mikide 2,5 sayı sürüyor. Yeni Tommiks 2 de sadece ilk bölümü var. Devamı yok. Senin sayende tamamlanıyor bu macera. Onun için size ne kadar teşekkür etsem az gelir. benim çocukluktan gelen bir alışkanlığım Teksas ve Tommiksi çok seviyorum. Bu arada bu Tommiks serisi bitince İl Grande Blek'in 300-350 sayılar arasında Türkiyede yayınlanmamış bir çok macerası var. İnşallah bir fırsat bulursanız onlarlada ilgileceğinizi umut ediyorum. Saygı ve Sevgilerimle.Sayın @enihavend , aslında bu maceranın bir kısmı sitede @altan tarafından paylaşılan "YENİ TOMMİKS 02 (TÜRKİYEDE HİÇ YAYINLANMAMIŞ MACERALAR) DEMİRBAŞ YAYINCILIK" adlı kitapta ikinci macera olarak "Tehlikeli Oyun" adıyla yayınlanmıştı.