Rockabilly - One shot

karlıova

Aktif Üye
9 Ocak 2019
245
1,723
Yakın zamanda çıkan kayda değer işleri buradan BD severlerle buluşturmak istiyorum. Tecrübeli senarist Rodolphe ve özgün çizer Dubois'dan Rockabilly 2025 sonlarında yayınlanan bir albüm. Öykü 1950'li yıllarda ABD batı kıyısında Apalaş dağları bölgesinde fakir bir kasabada umutsuz ve fakir gençlerin hayatına odaklanmakta. Barbie evlenmek üzere Hazard kasabasına gelir. İncil, silah ve içkinin temel değerler olduğu bu redneck kasabasında yeni ailesine uyum sağlamaya çalışır. Bu boğucu ortamda tek umut ışığı kayınbiraderi Hank, gitarı ve rock müziğe olan ortak sevgileridir.

Albüm estetik açıdan ön planda olan eserler ile tanınan Daniel Maghen tarafından yayınlandı. BedeTheque okurları notu 4.1/5 (10 oy)

couv-album-rock.jpg

karlıova

Aktif Üye
9 Ocak 2019
245
1,723
Bu akşam biraz rockabilly dinleyeyim dedim. Görülen o ki, 50 lerin müziği ölmemiş, içimizde yaşıyor. Gençler bayrağı almış...

Bugün müzik diye ortalığa saçılan şeylere bakıldığında, sanal değil ama gerçek dünyada şu İmelda May denen hatun bir star olurdu, indie sanatçı değil.

Son düzenleme:

akınbey

Yeni Üye
3 Tem 2013
65
957
Ne muhteşem şarkılar. O zaman ben de bu şarkıların hatırına gün içerisinde bir sürpriz yapayım. Gerçi artık sürprizliği kalmadı galiba.

Son dokunuşlardayım... Ve şunu söyleyeyim: Ne iyi ettiniz de bu çizgi romanı paylaştınız.

karlıova

Aktif Üye
9 Ocak 2019
245
1,723
Vay vay. @akınbey dostum BD fırtınası şiddetini arttırarak devam ediyor, bu gidişle Fumetti'nin ardından BD ekolü forumun ikinci en popüleri olacak galiba. Şu taytın üstüne don giymiş sirk kahramanlarına bir nanik çekelim 🙂

CYLO

Aktif Üye
8 Haz 2025
244
1,638
Ne muhteşem şarkılar. O zaman ben de bu şarkıların hatırına gün içerisinde bir sürpriz yapayım. Gerçi artık sürprizliği kalmadı galiba.

Son dokunuşlardayım... Ve şunu söyleyeyim: Ne iyi ettiniz de bu çizgi romanı paylaştınız.
Dört gözle bekliyorum üstadım. 😎
Alıntı Cevapla