Gökyüzü - 1986 - Sayı 011

funghu

Kıdemli Üye
13 Şub 2021
512
6,287
İstanbul
dih8x72.png

hüseyin aksakal

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
7 Eyl 2010
799
6,077
Kdz. Ereğli
Hey gidi günler... Gençlik başkaları (ya da kim olduğunu bilmediğin bireylerin toplamı olan, eylemlerini takdir mi edeceğini, lanet mi okuyacağını bilmediğin bir gelecek nesil) için kendi korkularınla boğuşmak, o korkulara rağmen apaçık yürümek, direnecek ne bulursan direnmek değil miydi bizim de öğrenci olduğumuz o günlerde? Bu paylaşım beni duygulandırdı... Teşekkürler Funghu...

funghu

Kıdemli Üye
13 Şub 2021
512
6,287
İstanbul
Hey gidi günler... Gençlik başkaları (ya da kim olduğunu bilmediğin bireylerin toplamı olan, eylemlerini takdir mi edeceğini, lanet mi okuyacağını bilmediğin bir gelecek nesil) için kendi korkularınla boğuşmak, o korkulara rağmen apaçık yürümek, direnecek ne bulursan direnmek değil miydi bizim de öğrenci olduğumuz o günlerde? Bu paylaşım beni duygulandırdı... Teşekkürler Funghu...
80'lerin ortalarından itibaren; hem üniversite gençliğinde ve hem de dergi yayıncılığında bir canlanma başlamıştı. Dergilere baktıkça, ben de o günleri hatırlayıp duygulanıyorum üstat. O yıllarda, geleceği hiç böyle hayal etmemiştim...