Kral Conan Macera Dizisi Cilt 6 - Bölüm 5 - Kara Nehirde İntikam (Çeviri ve Balonlama)

prospero

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Kas 2014
272
14,015
Bir Black Friday etkinliği de bizden gelsin ve aynı günde 2 bölüm paylaşıp 6. cildin paylaşımını bitireyim dedim...

Text: Shoryuken
Balonlama: Prospero

1jai9ky.jpg

cdqmwra.jpg

3236cbc.jpg

65ut80a.jpg

Son düzenleme:

kingburger

Yeni Üye
8 Ara 2017
48
106
emeğiniz için çok teşekkür ederim.
sanırım bu sayının linki karışmış
açıldığında uyuyan aslan çıkmakta

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
5,378
16,189
Üstadım Günde kaç tane Conan paylaşımı gelse kabulümüzdür her paylaşım apayrı bir değer ve güzellikte. Bu güzellikleri bizlerle paylaşan tüm üstadlarımıza candan teşekkür ederim. İyi ki varsınız sevgi ve saygılar.

prospero

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Kas 2014
272
14,015
Kraliyet dönemi renkli daha güzel bence... Bilmem benim mi eksikliğim, John Buscema- Tony Dezuniga ortak çalışması sayıların hiç renklisine rastlamadım. Var mı acaba?
Bildiğim kadarıyla yok maalesef. Titan Comics "The Savage Sword of Conan Reforged" isimli bir seriye başladı. İlk sayısında Barry Smith'in çizdiği "Buz Devinin kızı" macerası ve "Kimmerya" isimli çalışmasının yanında John Buscema, Alfredo Alcala ikilisinin çizdiği "Fil kulesi" macerasını yeniden renklendirmişler. Ben beğendim güzel bir renklendirme olmuş. Belki bu serinin devamında bir Buscema ve Dezuniga çizimi de renklendirilir. Böyle bir durumda sözüm olsun - ben balonlarım bu çalışmayı.