Wonder Woman

reader20

Onursal Üye
23 Kas 2011
1,026
21,262
Denizli
Bu gün Diyar'da yer alan konu başlıklarını gözden geçiriyordum. "Wonder Woman"a ait bir konu başlığının olmadığını gördüm. Oysa Diyar'da Wonder Woman ile ilgili paylaşımlar var.
Wonder Woman'a ait bir konu başlığının açılıp, ilgili konuların burada toparlanması mümkün müdür, acaba?
Saygılarımla!..

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,315
39,178
İstanbul
Bu gün Diyar'da yer alan konu başlıklarını gözden geçiriyordum. "Wonder Woman"a ait bir konu başlığının olmadığını gördüm. Oysa Diyar'da Wonder Woman ile ilgili paylaşımlar var.
Wonder Woman'a ait bir konu başlığının açılıp, ilgili konuların burada toparlanması mümkün müdür, acaba?
Saygılarımla!..

Henüz Wonder Woman başlığı altında bir tarama paylaşılmadı zannediyorum. Tüm paylaşımlar dostlarımızın çeviri-balonlama çalışmaları. Dostlarımız da bu tür çalışmaları kendi bölümlerinde paylaşmayı tercih ediyorlar. Biz de buna saygı gösteriyor ve bu türden konuları dostlarımızın açtığı bölümde bırakıyoruz. İsteğinizi yerine getirmek için tüm bu çalışmaları yerinden hareket ettirmek gerekecek. Çalışma sahibi dostlarımızın bundan çok hoşlanacaklarını zannetmiyorum. Ayrıca bunu yaparsak aynı şeyi pek çok seri için de yapmamız gerekir. Mesela pek çok Zagor ya da Teks paylaşımı yine çeviri balonlama forumunda dostların kendilerine ait başlıklar altında. Bu tür konuları da kaydırmak gerekir, vs...

Velhasıl arama kutucuğundan yararlanmaya devam etmek gerekecek gibi gözüküyor. Tabii bir dostumuz tüm Wonder Woman çalışmalarını bir liste haline getirebilir ve sürekli olarak güncelleyebilirse işler çok daha kolaylaşır. O zaman sadece bu listenin yer aldığı bir "Wonder Woman" başlığı bile açılabilir. Aynı çalışma pek çok başka başlık için de yapılabilir tabi. Bunların hepsi zaman ve enerji gerektiren işler. Ama ben bu tür şeyleri memnuniyetle yaparım diyen dostlar varsa elbette hayır demeyiz. :)