En Kahraman Rıdvan - Bay Karanlık Hıbır 190--210

dartanyan66

Yeni Üye
23 Mar 2019
15
88
Elimde olan Hıbır dergilerinden En Kahraman Rıdvan'ın "Bay Karanlık" macerasını derledim. Gördüğüm kadarıyla forumda mevcut değil.

cbr linki( düzenleme-murtaza5 )

İyi Okumalar...

https://www.mediafire.com/file/f4t701ggtravu2m/En_Kahraman_Rıdvan_-_Bay_Karanlık_Hıbır_190-210.pdf/file

Moderatör tarafında düzenlendi:

thorgal

Aktif Üye
18 Ocak 2018
486
1,765
İstanbul
Şevkinizi kırmak istemem ama yapıcı bir eleştiri olarak kabul edin; taramalarınızın çözünürlüğünün hepsi sayfa 43 - 44 - 45 gibi geniş ve beyaz olsaydı demek istiyorum sadece... Emeğinize sağlık.

dartanyan66

Yeni Üye
23 Mar 2019
15
88
Şevkinizi kırmak istemem ama yapıcı bir eleştiri olarak kabul edin; taramalarınızın çözünürlüğünün hepsi sayfa 43 - 44 - 45 gibi geniş ve beyaz olsaydı demek istiyorum sadece... Emeğinize sağlık.
Maalesef taramaları ben yapmadım, forumda (eskiden) bulunan Hıbır dergilerinin tüm sayılarını daha önce arşiv olarak indirmiştim, bu arşivimdeki Hıbır dergilerinin 190 ila 210 numaralı sayılarından En Kahraman Rıdvan - Bay Karanlık sayfalarını tek tek bir dizine kopyaladım, Mediafire'a upload ettim. Kendi taramalarım olsa ışık ve tarama kalitelerini düzenleyebilirdim. Yine de uyarılarınız için çok teşekkürler.