Bilimkurgu Romanlar (Baskan - Metis - Okat)

Dream hunter

Yeni Üye
19 Haz 2024
27
66
Hatırlatma: Kitaplar internetten edinildi. Linklerin paylaşım klasörleri benim ama Scan / Taraması bana ait değildir. Tarama sürecini yapanlara ben de teşekkür ederim. Onlar olmasaydı bu eserlere ulaşmak neredeyse imkansızdı artık. Görüldüğü üzere bazı basımevlerinde eksikler mevcut. Elinde olanlar paylaşırsa tamamlayabiliriz.

Baskan Yayınları İçin
Metis Yayınları İçin
Okat Yayınları İçin

NOT: Bazı kitaplar hep pdf hem de epup versiyonları ile eklenmiştir. Ya da aranılan bulunamamış ama farklı bir yayınevinden çıkmış hali de listede olabilir.

Son düzenleme:

sahin1

Aktif Üye
23 Eyl 2011
399
1,423
Zamanında özellikle Baskan yayınlarını büyük ölçüde temin etmiştim. Baskan'dan 10. Gezegen'i bir türlü bulamamıştım. Nihayet pdf formatı yayınlandı da bulabildik. Çok çok teşekkürler.

Dream hunter

Yeni Üye
19 Haz 2024
27
66
Zamanında özellikle Baskan yayınlarını büyük ölçüde temin etmiştim. Baskan'dan 10. Gezegen'i bir türlü bulamamıştım. Nihayet pdf formatı yayınlandı da bulabildik. Çok çok teşekkürler.
Ankara Sahaflarda doğru düzgün bir şey yok artık. Çocukluğumda okduğum çoğu kitapları bulmak benim için neredeyse imkansız. Birileri taradığı için minnettarım ben de. Keyifli okumalar dilerim.