Çizgi Roman Önerisi Hakkında

semsa

Yeni Üye
9 Ağu 2012
3
10
Öncelikle merhabalar. Yanlış yere açtıysam eğer konuyu kusuruma bakmayın. Sizin tecrübelerinize dayanarak bir ricam olacaktı. 10 yaşında bir oğlum var ve çizgi romanlara merak saldı. Arşivimdeki tentenleri keyifle okurken gördüm. O yüzden seveceği ve faydalanacağı çizgi romanlar almak istiyorum. Saçma sapan şeyler okumasını istemiyorum. Sizden öneri rica edecektim. O yaştaki çocuk sizce neleri okumalı.

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,494
83,773
hiçbiryerde :)
Merhabalar,
Tenten sevdiyse, Red Kit ve Asteriks'i de sevecektir eminim.
Sonra Kaptan Swing ve Zembla okuyabilir, Sipru var ayrıca...
Mini Ringo çok eğlenceliydi, bir de Yuki aklıma geliyor o
yaşlar için. Tabii şimdiki çocuklar için çok demode olmadıysa...
En son Betakids yayınevinden disney en güzel maceralar serisi
çok iyiydi, hala çıkıyor sanırım. Farklı başlıklarda kitapları var.

Son düzenleme:

sahin1

Aktif Üye
23 Eyl 2011
397
1,416
Tenten'leri sevdiyse; Asteriks, Chic Bill (Şak Şak Bill), Garfield, Gaston, Keloğlan, Küçük Prens, Leonard (Mucit Macit), Marsuplami, Mıstık, Oumpah Pah, Red Kit, Spirou ve Fantasio, Tenten, Topuz, Totoş, Yataka, akla geliyor.

kayıntı

Yeni Üye
19 Haz 2022
147
701
Öncelikle merhabalar. Yanlış yere açtıysam eğer konuyu kusuruma bakmayın. Sizin tecrübelerinize dayanarak bir ricam olacaktı. 10 yaşında bir oğlum var ve çizgi romanlara merak saldı. Arşivimdeki tentenleri keyifle okurken gördüm. O yüzden seveceği ve faydalanacağı çizgi romanlar almak istiyorum. Saçma sapan şeyler okumasını istemiyorum. Sizden öneri rica edecektim. O yaştaki çocuk sizce neleri okumalı.
Oğlunuzun Teks'e başlama yaşı gelmiş.
Hayatta dik duran, kötülerle mücadele eden, iyiliğin yanında olan, arkadaşları için her şeyi yapan bir kahraman çocuklara iyi gelir.
Çok uzun olmayan (Maxi gibi) serilerden seçerek başlatmanızı öneririm.
Sevgiler Saygılar