Deprem! Geçmiş olsun Türkiye!

savok

Admin
30 Eki 2009
20,037
87,162
Kasımpaşa
329522545_1314043825828213_6283599144074539648_n.jpg

Geçmiş olsun Türkiye, acımız büyük!..​

Saitama

Kıdemli Üye
1 Haz 2022
362
3,215
Gece 7.8 ile uyandım ve hemen kendimi dışarı attım ama televizyonum ve bilgisayarım kırıldı ve parkta bekliyorum, umarım bir daha yaşamam.

Moderatör tarafında düzenlendi:

MZAMAN

Kıdemli Üye
3 May 2019
630
2,474
Türkiyemize geçmiş olsun, 10 ilin acısı acımızdır. Üyelerden xppro ya tekrar geçmiş olsun.

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,790
38,228
İstanbul
Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,4 büyüklüğündeki depremden etkilenen Kahramanmaraş, Hatay, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa başta olmak üzere; tüm çevre illerdeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyor, vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

Deprem.jpg

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,790
38,228
İstanbul
Deprem felaketi sonrası ihtiyaç duyulabileceği için ulusal kan stoklarımıza destek olmak üzere ülke genelinde tüm vatandaşlarımızı kan bağışına davet ediyoruz!

Kan-Ba.jpg

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,456
309,262
Milletimizin başı sağ olsun!
Vefat eden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılara Allah'tan acil şifalar diliyorum.
Acımız gerçekten tarifsiz...
Dilerim ki enkaz altındaki insanlarımıza da en kısa zamanda sağ salim ulaşılır.

Logic

Çeviri & Balonlama
3 Kas 2021
478
7,262
Evren
Acı bir ülke gerçeği. Yine can kayıpları, yine tarifsiz acılar. Bu hep böyle devam edecek çünkü tercihimiz bu! A partisi, B partisi hiç fark etmiyor. Nasıl ki dünya eğitim ve bilimin sayesinde bu tip olayları en az kayıpla atlatabiliyorsa biz de bunu yapabiliriz ama...

Acının üzerine kalbimden geçenleri buraya aktarmak istemiyorum. Geçmiş olsun sevgili ülkem.

hozkoca

Aktif Üye
29 Nis 2009
370
788
Acıların bir an önce sarılması ve artık sadece devletin değil, halkımızın deprem farkındalığına iyice vararak yapılan binalarına temelinden itibaren aşırı özen ve dikkat göstermesi dileklerimizle... Olmazsa olmazımız zeminin uygun olması veya uygunlaştırılmasından sonra bilimsel ilkeler doğrultusunda sağlam binaların yapılması olmalıdır artık.

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,725
26,278
ordu-turkey
Kan vermeye 2 saat önce gittim ve Ordu'da ayakta depreme yakalandım. Bu benim 99 depreminden sonra yaşadığım ikinci sarsıntı ve moral berbat. İkinci sarsıntı, Japonya ve Grönland'dan bile ölçülmüş, çok şiddetli bir deprem yaşandı ve 1 yıl sarsıntılar devam eder dendi AFAD tarafından. Çok kötü bir zamandayız, sonumuz hayır olsun.

Moderatör tarafında düzenlendi:

eskicizgi

Kıdemli Üye
16 Ağu 2016
224
446
Bursa
Kahramanmaraş'da meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen 7.7 şiddetindeki deprem felaketinde hayatını kaybeden bütün kardeşlerimize Allah'tan rahmet;yaralılara acil şifalar,yakınlarını kaybedenlere sabırlar diliyorum.
Türkiye'miz büyük bir ülke;bu felaketin altından elbette kalkacak ve halkımız da bu çabaya katkıda bulunacaktır.Ama kaybettiğimiz canlarımızın acısını ebediyen yaşayacağız.

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,292
144,897
Milletimizin başı sağ olsun!
Vefat eden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılara Allah'tan acil şifalar diliyorum.
Acımız gerçekten tarifsiz...
Dilerim ki enkaz altındaki insanlarımıza da en kısa zamanda sağ salim ulaşılır.

Beymelikli18

Onursal Üye
26 Eyl 2014
19,576
55,841
Kendi Koltuğunda
Türkiyemize geçmiş olsun başımız sağ olsun!
Vefat eden kardeşlerimize Allahtan rahmet, yaralılarımıa Allah'tan acil şifalar dilerim.
Allah depremzade kardeşlerimizin yardımcısı olsun. Allah beterinden korusun. Çok üzgünüz.

Mehmet Serdar Ateş

İyilik ekerseniz, iyilik çoğalır.
Onursal Üye
4 Ara 2009
1,004
3,475
Kütahya
Dün geceden beri kendimde değilim.
Biz depremi hissetmedik, ancak 1999 depremini hissetmiştik.
Zor bir süreç. Kışın bu zor günlerinde insanlar sokaklarda,
evlerine giremiyorlar, tabi ki ev kaldıysa.
Bugün bazı ölümler öğrendik ve sarsıldık. TV lerde deprem profesörlerini seyrediyor, dinliyor ve üzülüyoruz...

Allah vefat edenlere rahmet etsin, yaralılara acil şifalar versin. İnşeAllah tez vakitte yaralar sarılır ve bundan sonraki depremlere daha tedbirli yakalanırız.

prince

Onursal Üye
20 Ağu 2012
4,492
28,005
Geçmiş olsun Türkiye. Vefat edenlere Allahtan rahmet,yaralılara acil şifalar diliyorum.
Enkazdaki vatandaşlarımız bir an önce kurtarılırlar inşallah.

godes

Aktif Üye
26 Kas 2013
433
2,347
Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Ülkemizin ve milletimizin başı sağ olsun. Rabbim tüm afetlerden bizleri korusun.

İskenderunlu

Onursal Üye
29 Tem 2012
5,665
14,345
iskenderun-Hatay
Depremde yengemi kaybettik. En yakın arkadaşım ve üç kızı şu an göçük altında
İskenderun'da felaketi yaşıyoruz Çoğu bina yerle bir oldu
Ve ben artçılar nedeniyle eve giremiyorum
Dua edin dostlar

Son düzenleme:

ihtiyardost

Onursal Üye
12 Kas 2010
3,295
78,359
Karagümrük
Dua edin dostlar
Başın sağ olsun kardeşim. Merhumeye Allah'tan rahmet diliyorum.
Rabbim, arkadaşınızın ve kızlarının göçük altından sağ salim çıkmasını
nasip eyler inşaallah. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Deprem bölgesinde yaşayıp sıkıntıda olan tüm kardeşlerimize dua ediyorum,
elimden geldiğince de yardımcı olmaya çalışıyorum. Allah, böyle acı günleri bir daha yaşatmasın.

Son düzenleme:

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,415
82,717
hiçbiryerde :)
Çok zor bir durum. Böyle büyük bir felaket...
Elimizden geldiği kadar maddi, manevi, para,
yiyecek, giyecek vb. destek olmamız, olmaya
devam etmemiz lazım...
İskenderunlu, xppro ve orada yaşayan
milyonlarca cana dayanma gücü diliyorum...

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,790
38,228
İstanbul
Dua edin dostlar
Sözün bittiği yer. Başınız sağ olsun dostum. Allah rahmet eylesin. Umarım en yakın arkadaşınız ve üç kızı en kısa sürede sağ salim çıkarırlar.. Tabi ki diğer göçük altında kalan vatandaşlarımız gibi.. :(

Son düzenleme:

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,087
21,791
Kamlançu
Büyük bir coğrafyayı ve milyonlarca insanı etkileyen bu depremde hayatını kaybeden insanlarımıza Allah'tan rahmet, göçük altında kalan, yaralanan insanlarımıza şifalar diliyorum. Yardımlarını esirgemeyen, depremden zarar görenlere evlerini açan dostlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Allah daha beter felaketlerden ülkemizi korusun.

steinbeck

Süper Üye
23 Şub 2012
1,618
3,687
İskenderunlu ve diğer kardeşlerim Allah yar ve yardımcınız olsun. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Büyük bir felaket yaşıyoruz. 99'da Gölcük'te ceset kaldırma operasyonumdaydım, her yer ceset kokuyordu. Şimdi yaşlıyım yardıma gidemiyorum, ancak dualarım sizinle. Cenabı Hak zulmetmez kardeşlerim, zulmedenler belli, bunu sonra konuşacağız.

ed86

Süper Üye
3 Kas 2018
839
1,696
Pazar gecesi 5 gibi yatmadan son bir gündeme bakayım diyerek twitter'a baktım, hatay'da enkaz altından videolu yardım isteyen twitler gördüm bir anda. Yakınlarını kaybedenlerin başı sağ olsun, milletimize geçmiş olsun.