misterno
Onursal Üye
- 7 Ara 2009
- 2,379
- 18,322
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme:
Özellikle; Gülben Ergen'in gençliği ile Güliver Cüceler Ülkesi'nde çok ilgimi çekti. Paylaşım için teşekkürler Sevgili Mister No.
![]()
![]()
İlgili başlık açılmıştır Sevgili Hayriflix. Allah'tan size acil şifalar diliyorum. İnanıyorum ki bu zorlu ameliyatı başarı ile atlatarak paylaşımlarınızla tekrar aramızda olacaksınız. Hakkımız var ise helal olsun. Dualarımız ve kalbimiz sizlerle.. Sağlıcakla kalın.Üstadım Baltimora, konu açmayı bilmediğim burada yazıyorum. Senden bir ricam olacak. Daha önce bahsetmiştim. Beynimde ur saptanmıştı. Doktorlar 4.grade (sani en kötüsü) bekliyorlar. Şu anda konuşmakta zorlanıyorum. Önümüzdeki en hafta ameliyat olacağım (Perşembe büyük olasılıkla). Belki kötüleşirim de fırsat bulamam diye şimdiden yazıyorum. Arkadaşlara bu konuyu iletebilir misin? Bana dua etsinler.
4 Mart 2019 dan bu yana inanınki ailem gibi oldunuz. Sitemiz bilgisayarımda 24 saat açık duruyor hep. Bilerek veya bilmeyerek birilerini kırdıysam, özür diliyorum. Hakkınızı helal edin. Görüşmek umuduyla. Hoşçakalın.