toxine
Onursal Üye
2023 40.Hafta

Son düzenleme:
Jennifer Lopez ft. Pitbull - Live It Up
Jason Derulo - The Other Side
Jessica Sanchez ft. Prince Royce - No One Compares
Hardwell ft. Mitch Crown - Call Me A Spaceman
Emmelie De Forest - Only Teardrops
bu şarkıları önerebilirim.
Teşekkürler. Önerilerine açığım. Kimseyi kendi tarzıma göre yönlendirmek istemem. Renkler ve zevkler tartışılmazmış, müzikte öyle neticede. Herkesin değişik tarz müzik dinlemesi doğal ve farklı önerilerin olması iyidir. Kendi tercihlerini önermen benim için daha iyi. Farklı şeyler dinlemiş olurum.Dilersen başka önerilerde de bulunabilirim sevdiğin tarza göre.
Bazı Rock albümleri bazı video klipleri çizgi olmuştur. Aşağıda biri farklı ama yine de resim gibi. Üçü son zamanlardan diğeri biraz eski.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bir de çizgi video klip:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Listeyi yenileyeceğim fakat ya yeni müzikler beni sarmıyor, ya da sıkılmışız; ya da pek hareketlilik yok; ya da beğendiğim bir şey yok; ya da trendler değişmiş (rockçılar azalmış - bitmez ama hepsini de dinlemem).
Abi mesajı görür görmez yok artık dedim yoksa hayal mi görüyorum. Burada bir kilibini ve bir de albüm kapağını koyduğun Disturbed , benim en sevdiğim grup. Pek bilinen bir grup da değil nerelerden de buldun bunları![]()
Müzik dinlemeye Metallica ile başlayınca haliyle bu tarz gruplarla tanışıyor insan. Disturbed ile biraz geçte olsa "Prayer" tanışmıştım. Benimde favori gruplarımdan birisidir ayrıca. İşin ilginç yanı bir radyoda dinlerken keşfetmiştim. Yüzbinde bir olasılık :Z Çünkü bu tarzlar TV ve radyo dostu değildir ve özellikle bizim ulusal ve yerel radyolarımızda bile yer almaz.
"The band members insist that they will regroup as Disturbed again sometime in the future." Beklemekteyiz.
Cidden bizde pek tanınmasa da ABD'de Metallica (5*) ve Dave Matthews Band (6*)'ten sonra ardıl olarak 4 albümüyle bir numara olmuştur. *Diğerleri 5 ve 6 albümle.
"The band (Disturbed) has released four consecutive number-one albums that have charted on the Billboard 200 (USA)."
34. sıradaki Africa'dan şüphelendim.
Dinledim ve Toto'nun Africa'sı olduğunu gördüm.
Kötü değil. Aferin.
Sevgili toxine, müzik listeniz resim olarak kayıtlı galiba ki resim yükleme sitesine yükleyip öyle paylaşım yapıyorsunuz. Gelin görün ki işyerinde giriş yasak. Eğer yazı olarakta paylaşırsanız sevinirim. Paylaşımlarınızı yeni gördüm. Elinize sağlık diyorum.
Bu aralar benim dinlediğim müzik ise Erica Jennings – It’s A Lovely Day (Burcu Esmersoy'un yer aldığı Bellona reklam müziği.Kesinlikle tavsiye ederim.)