Vell'a (Vella) - 3 Cilt (Fr)

buzancar

Kıdemli Üye
12 May 2014
122
1,130
Vell'a - 3 Cilt (Tamamı)
Barbar Conan ve Kızıl Sonja tarzı bir çizgiroman. Ama maalesef Fransızca.

Açılan sayfada en alttaki "mavi" Download (Dosyayı İndir) butonuna basarak indirin (Kesinlikle yeşil'e değil). Mavi butonu görmek için bir kaç saniye geri sayım beklemek gerek:

Vella1_24082004.jpg

Vella02.jpg

vella03.JPG

PlancheA_53157.jpg

PlancheA_46742.jpg

Son düzenleme:

kadirnip

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
21 Kas 2014
4,652
22,822
Adana
Güzel paylaşımınız için, teşekkürler... Elinize sağlık...

odenat

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
4 Eki 2012
1,269
17,606
Teşekkürler...

Odenat, dostum ne diyorsun? :)

Ben 3 kitabı size özetleyeyim; Kız yakalanır, tecavüze uğrar, kaçar, yakalanır, tekrar tecavüze uğrar, tekrar kaçar vs vs vs. Artık 3. kitapta tecavüz esnasında şikayet bile etmiyor. Arka planda da bir dini tarikat içindeki mücadele var.

İnanılır gibi değil, Glenat gibi bir yayınevi nasıl böyle bir seri basar? Erotik bile değil, okumadan mı bastılar bu seriyi, hayret.

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,105
22,211
Kamlançu
Ben 3 kitabı size özetleyeyim; Kız yakalanır, tecavüze uğrar, kaçar, yakalanır, tekrar tecavüze uğrar, tekrar kaçar vs vs vs. Artık 3. kitapta tecavüz esnasında şikayet bile etmiyor. Arka planda da bir dini tarikat içindeki mücadele var.

İnanılır gibi değil, Glenat gibi bir yayınevi nasıl böyle bir seri basar? Erotik bile değil, okumadan mı bastılar bu seriyi, hayret.

Mezarına Tüküreceğim filmi gibiymiş desene. Gerçi o sadece 2 bölüm çıktı diye hatırlıyorum. :)