Christianity (Hıristiyanlık) - DK serisinden

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,208
76,828
Christianity (Hıristiyanlık)
Philip Wilkinson - Christianity - DK Eyewitness Books

İngilizce
Yazan: Philip Wilkinson
Fotoğraflar: Steve Teague
Basım yılı: 2006 (ilk baskı 2003'de)
DK (Dorling Kindersley) yayınevi, Londra
"DK Eyewitness" serisinden
70 sayfa, 9 MB, s-pdf

DKBKChristianity_kapk.jpg

(mediafire)

"Dorling Kindersley Eyewitness" serisinin diğer kitapları için
sıralı liste

Son düzenleme:

denizkara

Yeni Üye
28 Mar 2010
0
408
denizci
Hristiyanlık diye aslında bir şey yok, İsa din kurmadı, sonrası işlerine gelenler din yaptı, bu arada hristiyanların işareti hep “haç” bilinir ki din yapanların kesin uydurmasıdır, çarmıh cezası vardır; ama işaretleri haç değildir, asıl ve tek işaretleri “balık”tır, zaten zamanın sıkı devrimcileridirler ve sonradan mevzu devasa boyutta saptırılır; papa, mapa, kıl, tüy...; hepsi sonraki dönemlerin palavraları, kısacası çok uzun hikayedir ve ben biraz çakarım bu işin tarihinden, çok sağol üstadım, mutlaka bir göz gezdireceğim.

muhtug

Yeni Üye
16 Mar 2012
12
14
Sevgili Scanfan,

Sadece bende mi oluyor bilemiyorum, son bir haftadır ne zaman DK serisini indirmeye kalksam, benim McAfee virüs programı bana bir uyarı göndererek indirmenin tehlikeli olduğunu bildiriyor, bunlar da hep Dosya.Tc'den indirmeye kalktığımda oluyor, açıkçası ben de indirmeye korkuyorum. Geçenlerde Direnç11 de Dosya.Tc den şikayetçi olmuştu. Dosyalar problemli olabilir mi..

Selamlar

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,208
76,828
Sevgili Scanfan,
Sadece bende mi oluyor bilemiyorum, son bir haftadır ne zaman DK serisini indirmeye kalksam, benim McAfee virüs programı bana bir uyarı göndererek indirmenin tehlikeli olduğunu bildiriyor, bunlar da hep Dosya.Tc'den indirmeye kalktığımda oluyor, açıkçası ben de indirmeye korkuyorum. Geçenlerde Direnç11 de Dosya.Tc den şikayetçi olmuştu. Dosyalar problemli olabilir mi..
Selamlar

Sevgili "muhtug", kitap dosyaları temiz, onlardan emin olabilirsiniz. Ancak bunların ücretsiz olarak yüklenmesine izin veren "barındırma siteleri", bu barındırma işlerini mutlaka kâr etmek için yapıyorlardır, ya değilse onca server ve işletim maliyetleri başka türlü üstlenilmez. Zaten indirme sayfalarında hep reklâmlar olduğuna dikkat etmişsinizdir. Yani reklâmlardan kazanıyorlar. Bu arada kullanıcı profillerini öğrenebilmek için ufak tefek virüs olmayan kodlar kullandıklarını duymuştum, çerezler dışında. Bunları en az yapan siteler yine de ÇD'ında en çok kullanılan barındırma siteleridir ("MediaFire", "MEGA", "dosya.tc" vb). Burada itibar edilmeyen ama yabancı sitelerde çok rastladığımız öyleleri var ki insanı çileden çıkartıyorlar (kısa ömürlü olmaları, captcha'lar, bekletmeler de cabası). Bizimkiler yine çok iyi. Mesela "dosya.tc" yüklenen dosyaları hiç silmiyormuş. "Dosya.co" 90 gün barındırıp siliyor. Ben bilgisayarlarımıza zarar verebilecek kötü huylu virüsler kullanacaklarını sanmıyorum, kendi 'ekmek yedikleri' tekneye niçin zarar versinler, deği mi? Zaten bazı antivirüs programları bunların virüs olmadıklarını belirtiyor ama yine de dikkatli olmamızı tavsiye ediyor, karantinaya alıyor vb. Siz yine de "firewall" ve "antivirüs" programları kullanmayı ve bunları güncellemeyi sürdürün, yani tedbirli olun. Bu bütün siteler (bütün internet) için geçerli. İnternet maalesef güvenli bir mecra değil. Şimdiki kötü niyetli programlar sadece casusluk yapıyorlar(!) Eskileri HD'e format filan atarlardı. Bunun tamamen amaçsız olduğunu virüs yazarları da anladı. Şimdi daha akıllılar. HD'e format atarsan ne olacak ki? Kısa sürede yeniden kurarsın, yedeklerin de varsa sorun olmaz. Ellerine birşey geçmemiş olur. Oysa sizin davranış biçiminizi öğrenirlerse ona göre reklamlar vb ile sizden dolaylı yoldan yararlanmayı tercih ediyorlar. Bol kitaplı günler dilerim

@edit 26.02.2017
"dosya.tc"nin de işe yaramaz çıktığını zaman içinde yaşayarak öğrendik! Bugün yüzlerce linki yenilemek zorunda kaldım (oysa dosyaları hiç silmeyeceklerine garanti veriyorlardı!). Anlaşıldı ki en güvenilir barındırma sitleri diğer ikisiymiş (Mediafire ve Mega). Bu kesinleşti artık

Son düzenleme:

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,292
144,897
Olaya bir de şöyle bakmak lazım, kullanılan proğrama para ödüyormuyuz ödemiyormuyuz, sonuçta virüs antivirüs yazılımlarını yazan kişiler tarafından üretilen bir durum.

Nete giren kişiler bence ne kadar bilgisayarım temiz derlerse desinler ben inanmam. Muhakkak kurulan proğramlar bir şeyleri bulur makinelerimizde.

En güzel çözüm 3-4 ayda formatlamaktır. Tabi bence.

Kurumun bilgisayarından başka bir resmi kurumun sitesine girmek istediğimde izin vermiyor, düşünün siz milyar para verelim resmi kurumların sitelerine giremiyelim. Hatta ve hatta kendi sitemize bile engelleme veriyor bazen.

Gelde güven antivirüs yazılımlarına.

C de bir şey saklamayın yeter, yedeklerinizi güvenli bir yerde muhafaza ettikten sonra, giden gider kalan kalır, basarım formatı. Geçerim bir tarafa.

Tabi bu benim bakış açım. Herkes farklı düşünebilir.