Temel İngilizce Gramer-2 (1958)

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,208
76,806
Temel İngilizce Gramer-2 (1958)
İnternational Office Yayını
Hazırlayanlar: Melâhat Tezcan, Yalçın Evrimer
Basım yılı: 1958
Fiyatı: 7,5 lira
17x24 cm, 66 sayfa, 47 MB, s/pdf-A

temelnglzcegramerinternationalofficekapak.jpg

Hellblazer

Onursal Üye
31 Mar 2012
776
1,762
Üstad harikasın çok sağol. İngilizce diline karşı zaafımı bilen bilir benim için çok değerli bir paylaşım :)

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,208
76,806
Üstad harikasın çok sağol. İngilizce diline karşı zaafımı bilen bilir benim için çok değerli bir paylaşım :)

Sevgili TARDİS, eğer yanılmıyorsam galiba İngilizce kitap isteğinde bulunmuştunuz bir mesajınızda, o mesajı aradım ama bulamadım. Mesajı bulsaydım kitabı sizin adınıza ithaf edecektim. Umarım işinize yarar. Kitap 1958 yılında basılmış, ancak bu geçen yıllar zarfında İngilizcenin Türkçe kadar hızlı bir değişime uğramadığını sanıyorum. Elime geçtikçe bu tür kitapları sunmaya gayret ederim. İyi okumalar dilerim.

Hellblazer

Onursal Üye
31 Mar 2012
776
1,762
Sevgili TARDİS, eğer yanılmıyorsam galiba İngilizce kitap isteğinde bulunmuştunuz bir mesajınızda, o mesajı aradım ama bulamadım. Mesajı bulsaydım kitabı sizin adınıza ithaf edecektim. Umarım işinize yarar. Kitap 1958 yılında basılmış, ancak bu geçen yıllar zarfında İngilizcenin Türkçe kadar hızlı bir değişime uğramadığını sanıyorum. Elime geçtikçe bu tür kitapları sunmaya gayret ederim. İyi okumalar dilerim.

Doğrudur demişimdir şahsen ben hatırlamıyorum ama senin unutmaman çok hoşuma gitti. İlgin için çok teşekkür ederim. Ben de bir göz gezdirdim şimdi de dediğin gibi 1958 basım olmasına rağmen günümüz İngilizcesi ile aynı nitelikte yazılanlar :)

dedo11

Onursal Üye
8 Nis 2013
1,892
5,381
Sayın scanfan ;
Her zamanki gibi süper tarama hem de “TıpkıÇekim” (= TamKitap ).
Bu ara izleyemedim. 1. Cildi yok mu?

Emeğine ve paylaşım isteğine teşekkür ederim.

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,208
76,806
Sayın scanfan ;
Her zamanki gibi süper tarama hem de “TıpkıÇekim” (= TamKitap ).
Bu ara izleyemedim. 1. Cildi yok mu?

Maalesef ilk cildi yok. Bu kitabı ben satın almadım, kendimi bildim bileli evde vardı. Muhtemelen babama ait olan kitabın birinci cildi belki de taşınmalardan biri sırasında kaybolmuştur. Bu eksikliği ilerde başka benzer kitaplar paylaşarak telafi etmeye çalışırım. Beğendiğinize sevindim sayın dedo11. Umarım yararlı olur.

dedo11

Onursal Üye
8 Nis 2013
1,892
5,381
Sayın scanfan ;
Yanıtın için teşekkür ederim.
"Umarım yararlı olur" dileğine gelince ; Senin sunduğun kitap yararsız olur mu ?