Efenim Merhaba

umittosun

Yeni Üye
26 Şub 2011
15
4
okadar yazdım ettim amma bir merhaba dememişim e merhaba demeden olmaz ...

efenim size kendimi tanıtayım...

nisan 83 doğumluyum. denizliliyim. tipik bir koç burcuyum. buraya kadar anlaşıldıysa devam edelim
çook sıradan bir insanımdır. hani parmakla gösterilecek kadar sıradan...
acayip üşengecim. üşengeçlik benim göbek adımdır inanmaya sevgiye çok önem veririm şekilde görüldüğü gibi

uyumaya, tavla oynamaya ve uyumaya bayılırım. tv sevmem diyenlerden değilim. en büyük zevklerimden birisi pazar günleri oturup magazin programlarını seyretmektir.

en kötü huyum çekirdeğin kabuklarını bir türlü tabağa denk getirtemememdir. (beni böyle sev seveceksen....). en sevmediğim şey beklemektir. ayrıca pıtırcıklardan da hiç haz etmem

kedileri, rock müziği, bilgisayarı (internet bağlantılı ), nescafe üçü biraradayı,ve olmazsa olmaz bisikletimi çok severim.
internette çok pasifimdir. hep aynı siteler arasında dolanıır dururum

galatasaraylıyım ---> elle kolla değil bilekle parayla pulla değil yürekle

buradaki amacım foruma admin olmak ve kitleleri peşimden sürüklemektir bu konuyla alakalı önümü kesmeye çalışan hiç kimseye acımam, böyle bir durumda adresini öğrenip yanına gidip ona canlı canlı köccük emrahtan boynuuu bükükler' i söyleme cesaretine sahibimdir bunun halk arasındaki tabiri deliliktir

hakkımda merak ettiğiniz şiyleri bu topaca yazın sevgili dostlar. büyük bir itina ile cewaplayacağım konusunda sizi temin ederim.

he bu arada--> adım umit

mkurt

Süper Üye
26 May 2010
1,828
470
Hoş geldin Ümittosun. Açık yüreklilikle yazmışsın kendini helal olsun :=) Forumumuzda güzel zaman geçirmeni dilerim...

savok

Admin
30 Eki 2009
20,056
88,225
Kasımpaşa
Sevdim seni umittosun
eğer seni keserse
zevkle beni devirmeni beklerim
Her şeyi yapabilirsin
ama tembellikte üzerime tanımam
şunları yazarken bile yoruldum
hoş geldin.

Alchollica

Yeni Üye
2 Mar 2011
27
3
Hoş geldiniz, site admini olarak kalıcı ve paylaşımcı forumlar dilerim.

ya da dileyemem, çünkü site admini değilim.

ya da dilerim ya, çünkü site admini olmak gerekmiyor bunu dilemek için.

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,741
45,677
denize sıfır
bunu yazan tosun gibi olmuş..okuyan sana hoşgeldin öyleyse..baskıların beni yıldıramaz ona göre..:)

Kroker

Süper Üye
27 Nis 2009
1,737
2,363
Hoşgeldin aramıza, deliler sevilir burada hatta bir köyümüz bile var onlar için, burada admin olmak herkese açık çok fazla şartı da yok, emek vermek, gönülden sevmek yetiyor, ama önemli bir koşulumuz var, Türkçeyi düzgün kullanmak, senin de buna özen göstermeni isteriz, inan düzgün Türkçe kullanmak şakaların değerini düşürmüyor, sana "w"suz yazılar dilerim, bir kez daha hoşgeldin diyarımıza.