Bulvar Gazetesi 16 Mart 1984 Dergisi

Bulvar Gazetesi 16 Mart 1984 Dergisi

Gazete Ekleri

Like Tree49Likes
  • 35 Post By betino
  • 5 Post By altay1944
  • 3 Post By Üsküdar
  • 4 Post By savok
  • 1 Post By ilkhantok
  • 1 Post By abolardis

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29.Mayıs.2018, 22:50   #1
Yeni Üye

betino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10010
•Rep Seviyesi :
betino has a reputation beyond reputebetino has a reputation beyond reputebetino has a reputation beyond reputebetino has a reputation beyond reputebetino has a reputation beyond reputebetino has a reputation beyond reputebetino has a reputation beyond reputebetino has a reputation beyond reputebetino has a reputation beyond reputebetino has a reputation beyond reputebetino has a reputation beyond repute
Yeni Bulvar Gazetesi 16 Mart 1984 Dergisi
Bu güne kadar hep sitedeki arkadaşların, balonlama, tarama ve yükleme yaparak emek harcadıkları çizgi romanları indirdim. İlk kez kendim tarama yaparak elimdeki çizgi romanları yükleyeçem.

Bulvar gazetesi günlük çizgi roman eki yıl 1984 talep olursa elimdeki diğer dergilerde siteye yüklerim.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
betino isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 29.Mayıs.2018, 23:20   #2
Onursal Üye

altay1944 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 107958
•Rep Seviyesi :
altay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond reputealtay1944 has a reputation beyond repute
altay1944 - MSN üzerinden mesaj gönder
Sadece tarkan için bile alınası okunası bir dergi...conan da olunca devamın istemek elzem oldu.Devam ederseniz sevinecek biri var..teşekkürler paylaşım için..

Hz. Mevlânâ

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
altay1944 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 30.Mayıs.2018, 03:17   #3
Süper Üye

Üsküdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 73
•Rep Seviyesi :
Üsküdar will become famous soon enough
Emeklerinize sağlık,çok teşekkürler
Üsküdar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 30.Mayıs.2018, 03:24   #4
Administrator

savok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
savok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond repute
Alıntı: betino´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu güne kadar hep sitedeki arkadaşların, balonlama, tarama ve yükleme yaparak emek harcadıkları çizgi romanları indirdim. İlk kez kendim tarama yaparak elimdeki çizgi romanları yükleyeçem.

Bulvar gazetesi günlük çizgi roman eki yıl 1984 talep olursa elimdeki diğer dergilerde siteye yüklerim.
...

Sayın betino talep çok olur bence...
En azından ben kesinlikle isterim.
Hemen belirteyim ilk tarama için oldukça güzel.
Yanızca kenar kırpmaları biraz fazla...
Teşekkürler.
savok isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 30.Mayıs.2018, 19:26   #5
Onursal Üye
Çeviri Balonlama

ilkhantok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 438383
•Rep Seviyesi :
ilkhantok has a reputation beyond reputeilkhantok has a reputation beyond reputeilkhantok has a reputation beyond reputeilkhantok has a reputation beyond reputeilkhantok has a reputation beyond reputeilkhantok has a reputation beyond reputeilkhantok has a reputation beyond reputeilkhantok has a reputation beyond reputeilkhantok has a reputation beyond reputeilkhantok has a reputation beyond reputeilkhantok has a reputation beyond repute
Talep (çok kötü fena) edilmiştir

devamını bekliyoruz dostum
betino bunu beğendi.
Alt 31.Mayıs.2018, 16:58   #6
Onursal Üye

abolardis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 463547
•Rep Seviyesi :
abolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond repute
Çok teşekkürler maziye baktıkça ne kadar şanslı günler geçirdiğimizi düşünüyorum.
Bulvar Gazetesinin bu ekleri bile bir kültür mirası.
Emekleriniz için çok teşekkür ederim.
betino bunu beğendi.
abolardis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 01.Haziran.2018, 00:47   #7
Administrator

ertuğrul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
ertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond repute
Forumda olan sayıları bile alternatif tarama
olarak tarayıp paylaşabilirsen çok güzel olur.
Paylaşım ve emeklerin için teşekkür ederim.

Bookmarks

Etiket
asteriks, bulvar, conan, tarkan

Seçenekler
Stil