Garrigue - Çok yakında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lecagot

Kıdemli Üye
2 Ara 2012
108
321
Merhaba sevgili dostlar. Son zamanlarda bazı ısrarcı arkadaşların (özellikle fındıkfındık:Ğ) açtığım Garfield başlıklarının altındaki "artık bu işi büyütmenin vakti geldi" temalı yorumlarına dayanamayıp bu frankofon çizgi romanın çeviri ve balonlamasına başlamış bulunuyorum. Sağolsun comedian üstad yine yardımını esirgemedi ve iki sayının da tüm balonlarını benim için temizledi. İlk sayının çeviri ve balonlamasını 1 hafta gibi bir süre içerisinde bitirmeyi planlıyorum.

Bu arada balonlamasını sevgili comedian'ın çevirisini de benim yapmış olduğum "Spiderman vs. Vampires" adlı one-shot comics en geç bu hafta sonuna kadar sizlerle. :)



garriguevol1d.jpg
garriguevol2d.jpg


Sayıların orjinali forumumuzda sevgili gandor08 tarafından paylaşılmıştır. İsteyenler buradan ulaşabilir. http://www.cizgidiyari.com/forum/frankofon/75791-garrigue-eng.html
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,366
141,644
Bu foruma bir haller oluyor anlayamıyorum? Bu ne kadar güzel bir haber. 2 tane daha frankofon çevrisi, okuyamayacağımız kitapların okunabileceğinin müsjdesi.

Çok memnun oldum bu habere, şimdiden teşekkürler.
 

lecagot

Kıdemli Üye
2 Ara 2012
108
321
Çizgi roman seven güzel insanların buluşma noktası olan, her daim hoşgörü ve saygının hakim olduğu böylesine harika bir forumda güzel işler çıkmayacak da ne olacak sevgili gandor08. :)
 

denizkara

Yeni Üye
28 Mar 2010
98
165
denizci
Dört gözle bekliyoruz üstadım, frankofon olması ise; bir ayrı güzel, ben frankofon severim, bu arada iyice anladım artık; forumun en yavaş proje çalışanı benim :(, bir haftada bir çeviri bitecek olması benim için inanılmaz bir hız, zaman bulma ise diğer bir problem, hatta sevgili Odenat neredeyse gün bazında yapıyor, ne yapalım benden bu kadar işte :39: hepinizin ellerine sağlık :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst