![]() |
#1 |
Yönetici Üyelik tarihi: 28.Haziran.2010
•Rep Puanı : 390411
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Macera Başlıyor Mac, Tim ve Tony aykırı Amerikan askerleri bu sefer karşımıza Hong Kong'da çıkıyorlar. İkinci Dünya Savaşı sonrası tüm dünyayı esir alan kaos ve soğuk savaş ortamında , kendi düzenlerini kurabilen kahramanlarımızın yolu güzeller güzeli Beyaz Kaplan Alix'le kesişiyor, hem de ne keşişme...
Aşk, seks, macera, aksiyon ne arasanız var bu seride. Holywood filmlerine nal toplatacak senaryo Yann'a, Van Gogh'a kulak kestirecek çizimler Didier'e ait. Okumak sizlere.... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yıl 2015 , o sıralar Maviler'in çevirisini yapıyorum, birinci ya da ikinci sayıyı bitirmiş yeni sayıya başlayacağım. Mehmet Abi'yi telefonla arıyorum, derdim çeviri hakkında görüşleri, pohpohlanmak yani ![]() -Maviler çok iyi , harika, ama senden birşey rica edeceğim. -Emret abi -Estağfurullah, Didier diye bir çizer var biliyorsun, onun Yann ile beraber yaptığı "Les Innomables" diye bir seri var, müthiş güzel, ona bir el atsan! -Ama abi tamam bende çok seviyorum ama çok zor bir dili var o kitapların, yapmak isterim ancak zor olur.... - Yap üleeeen! Aşağı yukarı bu minvalde yapılan bir sohbetten sonra "bismillah" diyip başladık. Ben çevirdim sevgili Mandos balonladı ilk iki sayıyı, sonra bayrağı Altan abimize devretti. Melih41'de düzenledi.Bizim keyifle ve severek hazırladığımız bu seriyi umarım sizlerde beğenerek okursunuz.....
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]()
İşte benim en sevdiğim iş yaptırma türü...
Ne o üç saat olur mu yapabilir miyim falan demeler... En güzeli mümkünse... O zaman ilk teşekkür Melih41 üstadımıza... Sonra altan dostumuza... Biraz da Oks03 kardeşimize... Bu arada kaymaklı lokumlar bir harikaydı... Bir teşekkür de ona.. Çok yaşayın. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
![]()
Okunacak güzel paylaşımlardan biri.
Melih41 iyi ki Yap üleeeen! demiş. ![]() Keyifle okuyoruz. Teşekkürler sevgili okan,eline sağlık.
![]() |
![]() |
#4 |
Çeviri Balonlama Yönetici Üyelik tarihi: 18.Nisan.2010
•Rep Puanı : 823473
•Rep Seviyesi :
![]()
Okudum ve beğendim.
Elinize sağlık.
![]() |
![]() |
#5 |
Yönetici Üyelik tarihi: 09.Nisan.2013
•Rep Puanı : 1017866
•Rep Seviyesi :
![]()
Kazara değilse de taammüden kahraman olmuş Melih41 üstadımız
![]() Emeği geçen dostlara teşekkürler...
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kazara Kahraman-00- Kader | oks03 | Altan & Oks03 & Melih41 | 11 | 08.Ocak.2018 17:21 |
Batman: Hong Kong (es) | toxine | Batman Comics | 2 | 25.Haziran.2014 12:31 |
Kızılmaske Tay Yayınları Albüm 2.Seri Sayı 037 - Hong Kong Kaçakçıları | Subzero | Kızılmaske Tay Yayınları Albüm 2. Seri | 1 | 20.Mayıs.2013 19:08 |
Hong Kong's ICC tower | ilhanx | Photography | 0 | 18.Aralık.2010 12:27 |