Kazara Kahraman-01- Hong Kong Macerası

Kazara Kahraman-01- Hong Kong Macerası

Altan & Oks03 & Melih41

Like Tree89Likes
  • 77 Post By oks03
  • 5 Post By savok
  • 3 Post By ertuğrul
  • 1 Post By The_DarknesS
  • 2 Post By Shoryuken

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 02.Şubat.2018, 10:55   #1
Yönetici

oks03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 390411
•Rep Seviyesi :
oks03 has a reputation beyond reputeoks03 has a reputation beyond reputeoks03 has a reputation beyond reputeoks03 has a reputation beyond reputeoks03 has a reputation beyond reputeoks03 has a reputation beyond reputeoks03 has a reputation beyond reputeoks03 has a reputation beyond reputeoks03 has a reputation beyond reputeoks03 has a reputation beyond reputeoks03 has a reputation beyond repute
Standart Kazara Kahraman-01- Hong Kong Macerası

Macera Başlıyor
Mac, Tim ve Tony aykırı Amerikan askerleri bu sefer karşımıza Hong Kong'da çıkıyorlar. İkinci Dünya Savaşı sonrası tüm dünyayı esir alan kaos ve soğuk savaş ortamında , kendi düzenlerini kurabilen kahramanlarımızın yolu güzeller güzeli Beyaz Kaplan Alix'le kesişiyor, hem de ne keşişme...
Aşk, seks, macera, aksiyon ne arasanız var bu seride. Holywood filmlerine nal toplatacak senaryo Yann'a, Van Gogh'a kulak kestirecek çizimler Didier'e ait. Okumak sizlere....

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yıl 2015 , o sıralar Maviler'in çevirisini yapıyorum, birinci ya da ikinci sayıyı bitirmiş yeni sayıya başlayacağım. Mehmet Abi'yi telefonla arıyorum, derdim çeviri hakkında görüşleri, pohpohlanmak yani . "Okan" diyor ;
-Maviler çok iyi , harika, ama senden birşey rica edeceğim.
-Emret abi
-Estağfurullah, Didier diye bir çizer var biliyorsun, onun Yann ile beraber yaptığı "Les Innomables" diye bir seri var, müthiş güzel, ona bir el atsan!
-Ama abi tamam bende çok seviyorum ama çok zor bir dili var o kitapların, yapmak isterim ancak zor olur....
- Yap üleeeen!
Aşağı yukarı bu minvalde yapılan bir sohbetten sonra "bismillah" diyip başladık. Ben çevirdim sevgili Mandos balonladı ilk iki sayıyı, sonra bayrağı Altan abimize devretti. Melih41'de düzenledi.Bizim keyifle ve severek hazırladığımız bu seriyi umarım sizlerde beğenerek okursunuz.....
ölüm gibi birşey oldu.
ama kimse ölmedi
Özdemir Asaf
oks03 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 02.Şubat.2018, 12:59   #2
Administrator

savok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
savok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond repute
İşte benim en sevdiğim iş yaptırma türü...
Ne o üç saat olur mu yapabilir miyim falan demeler...
En güzeli mümkünse...
O zaman ilk teşekkür Melih41 üstadımıza...
Sonra altan dostumuza...
Biraz da Oks03 kardeşimize...
Bu arada kaymaklı lokumlar bir harikaydı...
Bir teşekkür de ona..
Çok yaşayın.
The_DarknesS, oks03, mustibey ve 2 kişi bunu beğendi.
savok isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 02.Şubat.2018, 14:25   #3
Administrator

ertuğrul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
ertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond repute
Okunacak güzel paylaşımlardan biri.
Melih41 iyi ki Yap üleeeen! demiş.
Keyifle okuyoruz.
Teşekkürler sevgili okan,eline sağlık.
The_DarknesS, oks03 ve mustibey bunu beğendi.
Alt 02.Şubat.2018, 23:45   #4
Çeviri Balonlama
Yönetici

The_DarknesS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 823473
•Rep Seviyesi :
The_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond repute
Okudum ve beğendim.
Elinize sağlık.
oks03 bunu beğendi.

The_DarknesS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 03.Şubat.2018, 00:13   #5
Yönetici

Shoryuken - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1017866
•Rep Seviyesi :
Shoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond repute
Kazara değilse de taammüden kahraman olmuş Melih41 üstadımız
Emeği geçen dostlara teşekkürler...
oks03 ve mustibey bunu beğendi.

Fahri Sherlock Holmes

Shoryuken isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil