Kral Conan Macera Dizisi (Balonlama)

Kral Conan Macera Dizisi (Balonlama)

Kral Conan (Çeviri - Balonlama)

Like Tree140Likes

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23.Mart.2015, 18:48   #1
Onursal Üye
Çeviri Balonlama

prospero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 540758
•Rep Seviyesi :
prospero has a reputation beyond reputeprospero has a reputation beyond reputeprospero has a reputation beyond reputeprospero has a reputation beyond reputeprospero has a reputation beyond reputeprospero has a reputation beyond reputeprospero has a reputation beyond reputeprospero has a reputation beyond reputeprospero has a reputation beyond reputeprospero has a reputation beyond reputeprospero has a reputation beyond repute
Yeni Kral Conan Macera Dizisi (Balonlama)

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konu Shoryuken tarafından (20.Aralık.2015 Saat 22:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: 3. Cildin 5. bölümü eklendi
prospero isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 24.Mart.2015, 22:33   #2
Çeviri Balonlama

BRAN MAK MORN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 220185
•Rep Seviyesi :
BRAN MAK MORN has a reputation beyond reputeBRAN MAK MORN has a reputation beyond reputeBRAN MAK MORN has a reputation beyond reputeBRAN MAK MORN has a reputation beyond reputeBRAN MAK MORN has a reputation beyond reputeBRAN MAK MORN has a reputation beyond reputeBRAN MAK MORN has a reputation beyond reputeBRAN MAK MORN has a reputation beyond reputeBRAN MAK MORN has a reputation beyond reputeBRAN MAK MORN has a reputation beyond reputeBRAN MAK MORN has a reputation beyond repute
Paylaşım kalitenizi sunum kalitenizle harmanlayıp kusursuzlaştırmanız sizi gerçekten Conan söz konusu olduğunda bir efsane kılıyor. Şimdiye kadar ki emeklerinize ve de bundan sonrakilere bir teşekkürün aciz kalacağının farkındalığıyla en samimi duygularımla elimden gelen tek şeyin, bir teşekkürümün kabulünü rica ederim.
BRAN MAK MORN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 25.Mart.2015, 02:28   #3
Süper Üye

albay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 136019
•Rep Seviyesi :
albay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond reputealbay has a reputation beyond repute
renkli conan renkli televizyon gibi ... televizyonun siyah beyaz olduğu dönemleri de hatırlıyorum çünkü . gerçi renkli çizgi romanların hepsini seviyorum ama conana sanki daha çok yakışıyor gibi. prospero iyi iş çıkartmış. bir sayfayı tara -kes -düzenle zor ve meşakkatli bir iş , balonlama bunun daha da çok zoru. sil, yaz, olmadı bir daha... balonlama yapan arkadaşlar zorlu bir işe girişiyorlar, takdir etmek gerekiyor. bu yayınevi kral conanı niye böyle ortadan almış anlamadım. aceba baş kısımları diğer serilerdemi yer alıyor? şimdilik indirip arşivliyorum incelemedim. normalde conanın kral olduğu macera kral tahtında bir deli macerasıyla başlar. hadi konu bütünlüğü açısından 3-5 macera önceden al. sanki kurayla çekmişlerde ne çıkarsa bahtına diye bir görünüm var. zaten conanın mükerrer basımlarından dolayı bir karışıklık var. hani istediğim şöyle baştan başlayıp bitirmek. Türkiyede çıkmış bütün conanları okudum. seriler itibarıyle inceledim. istediğim şey doğum sırasından başlayıp ölümüne veya son macerası sayılabilecek ( uzun zamandır okumuyorum ama sanki son macerası adalar hakimi gibi geliyor bana ) macerasına kadar hayat kronolojisi içinde okumak. bazı maceralarında tanıştığı bir adamın yıllar sonra yine başka bir macerasında daha yer aldığı sayıları hatırlıyor gibiyim. adamla tanışmış , aradan yıllar geçmiş eskiyi yad ediyorlar şöyle olmuştu , böyle olmuştu gibisinden, ama sayı itibariyle eskiyi yad ettikleri macera daha önde yer alıyor. ilerleyen sayılarda ise ilk tanıştıkları macerayı okuyorum. önceden hemen kafamda çakışıyordu şu macerada tanışmıştı,şunlar olmuştu.. hatırlıyorumdum, şimdi büyük çoğunluğunu unuttum. ssoc ve ctb serisinin büyük kısmını indirdim,küçük bir kısmını okudum. sanki orada sınıflandırma ve sıralama daha iyi gibi geldi bana. en azından maceralar birbirini takip ediyor gibi . yayınevlerinin verdiği numaralandırmaya itibar etmiyorum. kafalarına göre bir deyip başlıyorlar, sonrası nasıl denk gelirse basıp basıp veriyorlar. maceraların arka sayfalarında yazılı bölümlerde çoğu zaman açıklamalar yer alıyor. bazılarında niye öyle oldu vs açıklama da yapmışlar. yazıda uzadıkça sıkıcı bir halmi alıyor ne ?keselim , prosperoya tekrardan teşekkürler bitirelim.

Konu albay tarafından (25.Mart.2015 Saat 02:32 ) değiştirilmiştir.
albay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 25.Mart.2015, 15:38   #4
Onursal Üye
Çeviri Balonlama

prospero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 540758
•Rep Seviyesi :
prospero has a reputation beyond reputeprospero has a reputation beyond reputeprospero has a reputation beyond reputeprospero has a reputation beyond reputeprospero has a reputation beyond reputeprospero has a reputation beyond reputeprospero has a reputation beyond reputeprospero has a reputation beyond reputeprospero has a reputation beyond reputeprospero has a reputation beyond reputeprospero has a reputation beyond repute
Conan maceraları Marvel tarafından yayınlanırken her zaman krolonojik sıra gözetilmeden yayınlandı. Aynı anda birden fazla serinin yayınlanıyor olması krolonojiyi dahada karıştırdı. Benim balonladığım seri Marvel'in "King Conan" (20. sayıdan sonra adı "Conan The King" olarak değişti) serisinden oluşuyor. Bu seride Conan'ın kral olduktan sonraki maceraları var. Conan'ın nasıl kral olduğu ise SSOC serisinde anlatılıyor. Alfa yayınları 1999 yılında Kral Conan serisine başladığında kronolojik sıra ile yayınlamıştı Kral Conan maceralarını ancak 1980 li yıllardaki Alfa baskılarında da kronoloji karmakarışık durumda. Conan maceralarını kronolojik sıra ile okumak isteyenler için bir excel dosyası mevcut elimde. Dosyayı ben hazırlamadım yabancı bir siteden bulup excel dosyasına çevirmiştim. Dosyaya aşağıdan ulaşabilirsiniz...

prospero isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 25.Mart.2015, 18:58   #5
Çeviri Balonlama
Yönetici

The_DarknesS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 813473
•Rep Seviyesi :
The_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond repute
Ben de bir ara Conan'ın taht yolundaki maceralarını özetleyen bir çalışmaya başlamıştım. Ama ne yazık ki sadece yarısını tamamlayabildim. Bir ara fırsat olursa tamamlamayı düşünüyorum.
İşte burada: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

The_DarknesS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 26.Nisan.2015, 17:23   #6
Yeni Üye

lastsith - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1112
•Rep Seviyesi :
lastsith has much to be proud oflastsith has much to be proud oflastsith has much to be proud oflastsith has much to be proud oflastsith has much to be proud oflastsith has much to be proud oflastsith has much to be proud oflastsith has much to be proud oflastsith has much to be proud of
Ateş Ve Karanlığın Kralları bu serinin son sayısı mı acaba?
lastsith isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 26.Nisan.2015, 18:30   #7
Yönetici

Shoryuken - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1017866
•Rep Seviyesi :
Shoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond repute
Alıntı: lastsith´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ateş Ve Karanlığın Kralları bu serinin son sayısı mı acaba?

Ateş ve Karanlığın Kralları şu ana kadar balonlananların son sayısı...
Bu seri ortalama 5'er maceradan oluşan şimdilik 9 cildi yayınlanmış olan bir seri. Devamı gelecektir, biraz sabır...
lastsith ve aziz balıkçı bunu beğendi.

Fahri Sherlock Holmes

Shoryuken isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 07.Temmuz.2015, 12:07   #8
Yeni Üye

Krom! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
Krom! is on a distinguished road
Vay be! En çok okumak istediğim Conan serisidir. Ellerine sağlık. Çok çok iyi. =)

Edit: 3.cildin 5.macerası " R'Shann Yağmacıları" macerası çevrilmemiş sanırım?
aziz balıkçı bunu beğendi.

Konu Krom! tarafından (07.Temmuz.2015 Saat 12:25 ) değiştirilmiştir.
Krom! isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 20.Aralık.2015, 22:37   #9
Yönetici

Shoryuken - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1017866
•Rep Seviyesi :
Shoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond repute
Alıntı: Krom!´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Vay be! En çok okumak istediğim Conan serisidir. Ellerine sağlık. Çok çok iyi. =)

Edit: 3.cildin 5.macerası " R'Shann Yağmacıları" macerası çevrilmemiş sanırım?

Mesajı daha önce görmemiştim. İlgili sayıyı sıralı listeye ekledim. Keyifli okumalar.
gandor08 ve aziz balıkçı bunu beğendi.

Fahri Sherlock Holmes

Shoryuken isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 05.Ocak.2016, 15:14   #10
Yasaklı Üye

sbasak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 65134
•Rep Seviyesi :
sbasak has a reputation beyond reputesbasak has a reputation beyond reputesbasak has a reputation beyond reputesbasak has a reputation beyond reputesbasak has a reputation beyond reputesbasak has a reputation beyond reputesbasak has a reputation beyond reputesbasak has a reputation beyond reputesbasak has a reputation beyond reputesbasak has a reputation beyond reputesbasak has a reputation beyond repute
Bu başlık çok uzun bir zamandır çok öksüz kaldı.
sbasak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil