Çizgi roman okumaya nasıl başladınız?..

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,213
3,865
Osmaniye
Çizgi roman okumaya başlamamdaki en büyük etken, Marvel ile ilgili birçok şeyi sevmemdi. (Sinematik evren ve de çizgi dizilerini izliyordum daha önceden. Marvel Comics'in karakterleri ile ilgili birçok şeyi de çok merak ediyordum.) 2015 yılının başında bilgisayarıma öncelikle okumam gereken bazı Marvel çizgi romanlarını indirdim. Sonra da gerisi geldi işte. Bir süreliğine çizgi roman indirmeyi bırakmak zorunda kaldım. (İnternet'in parası çok gelmeye başlamıştı maalesef.) Para biriktirmeye başladım ve kendi çizgi romanlarımı almaya başladım. Annem tabii ki, ''Sen çocuk musun kızım? Bunları alacağına kendine kıyafet al.'' dedi kaç kere ama yine de onu dinlemedim. (Bazı kız arkadaşlarım da öyle dese de tıpkı benim gibi kızlarla arkadaşlık kurdum. Artık onlarla çizgi roman sohbetleri yapıyorum. ^^)

İlk mesaj :)
Hoşgeldiniz Martel.
Hatırlatayım; burası bir cennet, çizgi roman cenneti.
Kolay gelsin.
 

GÖKTÜRKLER

Yeni Üye
20 Haz 2017
3
2
Ben çizgi roman okumaya 1960' lardaki AKŞAM gazetesinde yayımlanmaya başlayan KARAOĞLAN'ı okuyarak başladım. Büyük bir heyecan ve merakla ertesi günkü gazetenin eve gelmesini beklerdim.
 
17 Eyl 2017
8
5
Sevgili çizgi roman sever büyüklerim, buradaki dosyaları sorunsuz indirip açabilmem için ipad'imde kurulu bulunması gereken uygulamalar nelerdir?
Hepinize güzel pazarlar dilerim!
 

TugrulMete

Yeni Üye
19 Nis 2017
1
1
"Perfect viewer" galiba, ismi öyle bir şeydi. Bu uygulamadan okuyabilirsin..
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

araztekin namık

Yeni Üye
20 Ocak 2010
41
110
BEN İLK DEFA 1971 TARİHİNDE O ZAMANKİ HÜRRİYET GÜNLÜK KÖŞESİNDEN TARKAN ÇİZGİ ROMANINI TAKİP ETMEYE BAŞLADIM.TAKİP DERKEN BABAM HERGÜN HÜRRİYET GAZETESİ ALIRDI VE OKUMAM OLMADIĞI İÇİN BANA OKURDU.AYNI YIL DERGİSİNİ ALMAYA BAŞLADIK 1972 DEN İTİBAREN KENDİM DERGİYİ ALMAYA VE OKUMAYA BAŞLADIM.DAHA SONRA SİNEMADA KARTAL TİBET BAŞROLDE TARKAN FİLMLERİNİ DEFALARCA İZLEDİM.
 
Üst