![]() |
#1 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 10.Kasım.2014
•Rep Puanı : 540758
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Conan Klasik Maceralar Dizisi Cilt: 01 - Fil Kulesi ve Diğer Hikayeler Conan Klasik Maceralar Dizisi Cilt: 02 - Evdeki Dolandırıcılar ve Diğer Hikayeler Conan Klasik Maceralar Dizisi Cilt: 03 - Sütunların Canavarı ve Diğer Hikayeler [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Conan Klasik Maceralar Dizisi Cilt: 15 - Mullah-Kajar'ın Koridorları ve Diğer Hikayeler Conan Klasik Maceralar Dizisi Cilt: 16 - Sonsuz Savaş ve Diğer Hikayeler [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Conan Klasik Maceralar Dizisi Cilt: 31 - Ölümsüzler İmparatorluğu ve Diğer Hikayeler [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Conan Klasik Maceralar Dizisi Cilt: 33 - Crom'un Yaşadığı Dağ ve Diğer Hikayeler Conan Klasik Maceralar Dizisi Cilt: 34 - Zamora'da İhanet ve Diğer Hikayeler Konu direnc11 tarafından (18.Aralık.2022 Saat 10:10 ) değiştirilmiştir. Sebep: Görsel yenilendi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 16.Şubat.2016
•Rep Puanı : 5010
•Rep Seviyesi :
![]()
Çizgi romanların kralı tartışmasız Conan'dır. En nadide serüvenleri klasik seri olarak arşivimde mevcut geneli siyah beyaz en son renklendirdiler o macera uzun soluklu olmadı Allah'tan paylaşım için teşekkürler....
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 23.Nisan.2010
•Rep Puanı : 5209
•Rep Seviyesi :
![]()
yaklaşık 45 yıldan beri conan okurum bunları okumamiştım eline sağlık arkadaşım
11 no.lu dosya açılmıyor.karşılıksız ve şifresiz paylaştığınız için teşekkürlerimi kabul edin asimreis izmir 1951 |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 11.Nisan.2009
•Rep Puanı : 187092
•Rep Seviyesi :
![]()
Conan the Barbarian serisine vermiş olduğunuz emekler için çok teşekkürler, üstadım.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]()
Sevgili prospero dostumuz Lal Kitabın bıraktığı yerden seriyi balonlamaya devam etmişti.
Değerli kardeşim Shoryuken de ona destek vermiş ve ortaya oldukça başarılı işler çıkmıştı. Şimdi ben bu seriyi Conan içerisinde ayrı ana başlık açıp oradan devam etmenin daha iyi olacağını düşündüm. Bu zor işte sizlere başarılar diliyorum. Umarım hepsini forumumuzda görebiliriz. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Çeviri Balonlama Yönetici Üyelik tarihi: 18.Nisan.2010
•Rep Puanı : 813473
•Rep Seviyesi :
![]()
Şimdiye kadar yarım bırakıldığına en çok üzüldüğüm çizgi roman serisidir.
Ne yazık ki Lal Kitap 10. ciltten sonra devam etmedi. Ama Prospero, Shoryuken dostlarımızın çalışmaları ve Hüseyin Aksakal'ın çevirileri ile eksikler bir bir tamamlanmaya başladı. İnsanın ağzını sulandıran bir liste. Eminim ki bu liste de tamamlanacak. Çizgi Diyarı'nda ne listeler tamamlandı.
![]() |
![]() |
#7 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 10.Kasım.2014
•Rep Puanı : 540758
•Rep Seviyesi :
![]() yaklaşık 45 yıldan beri conan okurum bunları okumamiştım eline sağlık arkadaşım 11 no.lu dosya açılmıyor.karşılıksız ve şifresiz paylaştığınız için teşekkürlerimi kabul edin asimreis izmir 1951 Bahsettiğiniz dosyayı kontrol amaçlı indirip sorunsuz bir şekilde açtım. Siz indirirken bir sorun olmuş rar dosyası bozulmuş ve bu yüzden açılmamış olabilir (bazen benim de başıma geliyor tekrar indirdiğimde dosya sağlam oluyor genelde). Link aktif ve içindeki dosya sağlam durumda. Tekrar indirmeyi denerseniz sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 18.Ocak.2016
•Rep Puanı : 25450
•Rep Seviyesi :
![]()
Bu liste karşısında bence her cümle kifayesiz kalır...İnanılmaz özveri ve çok büyük bir titizlikle bu listeyi hazırlayan ve bu nadide eserleri bizimle paylaşma yüceliğini gösteren tüm diyar dostlarına sonsuz teşekkürler....
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 12.Ağustos.2015
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
teşekkürler paylaşımlar için
29. ciltten sonrası ingilizce olarak mevcutmudur ? [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] forumumuzda 29'a kadar var,internette tarım tarım taradım ama bulamadım. Bulan bilen varmı ? |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 28.Ekim.2016
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Cilt 13-16'ya kadar türkçe olarak bende var. Paylaşabilirsem paylaşacağım... 101-126'ya kadar olan sayıları kapsıyorlar.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
The Chronicles of Conan / Conan Klasik Maceralar Dizisi Cilt: 11 (Çeviri - Balonlama) | prospero | The Chronicles of Conan / Conan Klasik Maceralar (Çeviri ve Balonlama) | 20 | 05.Eylül.2017 16:13 |
Conan Çeviri ve Balonlama listesi | nicomedes | Conan - Çeviri ve Balonlamalar (Muhtelif) | 4 | 06.Ağustos.2017 11:26 |
The Chronicles of Conan / Conan Klasik Maceralar Dizisi Cilt: 20 (Çeviri - Balonlama) | Shoryuken | The Chronicles of Conan / Conan Klasik Maceralar (Çeviri ve Balonlama) | 17 | 01.Haziran.2016 01:27 |
The Chronicles of Conan / Conan Klasik Maceralar Dizisi Cilt: 12 (Çeviri - Balonlama) | prospero | The Chronicles of Conan / Conan Klasik Maceralar (Çeviri ve Balonlama) | 15 | 15.Ocak.2016 15:08 |
Conan one shot çeviri listesi | cengizgul | Conan - Çeviri ve Balonlamalar (Muhtelif) | 7 | 17.Ocak.2015 23:23 |