![]() |
#1 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Nisan.2009
•Rep Puanı : 154257
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Pazar günü öğleden sonra oynayan güzel bir diziydi. Konu olarak "Monte Kristo Kontu"nun Japon uyarlaması gibiydi.. Kahramanımız "Tsukinosuke" (Sikinoski) asil ve zengin bir aileye mensup samuraydı. Sevgilisiyle evlenecekleri sırada, yeğeni tarafından ihanete uğrayarak, Iwo Jima adasına sürülmüştü. 10 sene zindan hayatı yaşadıktan sonra, yaşlı hücre arkadaşının ölmesi üzerine ceset torbasının içine girerek, acılarla dolu bu adadan kaçmayı başarmıştı. Adadaki yaşlı adamın hazinesini bulan kahramanımız, adını Geshin olarak değiştirerek, kendisine acı çektirenlerden teker teker intikam almaya başlamıştı. Geshin her seferinde olay yerine kırmızı bir çiçek bırakmaktadır ki, bu Iwo jima adasındaki mahkumlar için özel bir mana taşıyan "intikam çiçeği"di.
![]() Konu Baltimora tarafından (13.Kasım.2017 Saat 23:49 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() Hafiften Thomas Anders'ı andıran kahramanımızın, dizideki orjinal tam adı Aoi Tsukinosuke'dir.. Bu eksantrik dizi 1979-1980 yapımı olup toplam 15 bölümden oluşmaktadır.
![]() Konu Baltimora tarafından (13.Kasım.2017 Saat 23:51 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() Dizide"Tsukinosuke" (Sikinoski) 'nin dublajını;seslendirme denince ilk akla gelen isimlerden Hayri Küçükdeniz yapmıştır. Hayri Küçükdeniz; insanın ruhunu okşayan, etkileyici, kendine has ses tonuyla; Sikinoski Sama'nın ülkemizde çok popüler olmasını sağlamıştır.. Bu arada sevgilisi Miyukiyi ise; tiyatro, sinema, dizi ve seslendirme sanatçısı olan Tijen Par seslendirmiştir.. Tijen Par günümüzde; Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde öğretim görevi yapmaktadır.
![]() Konu Baltimora tarafından (13.Kasım.2017 Saat 23:53 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 11.Haziran.2009
•Rep Puanı : 26408
•Rep Seviyesi :
![]()
Sayın Baltimora,
bu açıklayıcı bilgiler için teşekkürler. Bu dizi benim çocukluğumda unutamadığım dizilerden birisidir. TRT, TNT ve bir kaç kanala daha bu dizinin tekrar yayınlanması için mesaj yazdım ancak sonuç alamadım. Net ortamında sadece youtube sitesinde 11 ve 12 ci bölümlerinin ilk 5-6 dk ile hapkidos sitesinde 1nci bölümü, ilk 20 dakikası(Türkçe dublajlı) ve 2 ci bölümün tamamı(Türkçe dublajlı) bulabildim. İnşallah bu dizinin tamamını yeniden seyredebiliriz diye umut ediyorum. Zamanında bu diziyi VHS kasete kayıt eden birileri çıkıpta bölümleri bizimle paylaşırsa dünyanın en mutlu insanlarından biri olmanın yanında bu kişiye duacı da olurum. Konu Baltimora tarafından (19.Kasım.2015 Saat 23:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: Nick ile ilgili.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
•Rep Seviyesi :
![]() Sayın Baltimora, bu açıklayıcı bilgiler için teşekkürler. Bu dizi benim çocukluğumda unutamadığım dizilerden birisidir. TRT, TNT ve bir kaç kanala daha bu dizinin tekrar yayınlanması için mesaj yazdım ancak sonuç alamadım. Net ortamında sadece youtube sitesinde 11 ve 12 ci bölümlerinin ilk 5-6 dk ile hapkidos sitesinde 1nci bölümü, ilk 20 dakikası(Türkçe dublajlı) ve 2 ci bölümün tamamı(Türkçe dublajlı) bulabildim. İnşallah bu dizinin tamamını yeniden seyredebiliriz diye umut ediyorum. Zamanında bu diziyi VHS kasete kayıt eden birileri çıkıpta bölümleri bizimle paylaşırsa dünyanın en mutlu insanlarından biri olmanın yanında bu kişiye duacı da olurum. Rica ederim bu arada çabanızı da takdirle karşılıyorum. Şayet bir gün bu dizinin tüm bölümlerine ulaşırsam burada muhakkak paylaşacağımdan emin olabilirsiniz..
![]() Konu Baltimora tarafından (19.Kasım.2015 Saat 23:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: Nick ile ilgili.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 20.Haziran.2009
•Rep Puanı : 21952
•Rep Seviyesi :
![]()
Tam bir efsane. Keşke tekrar yayınlansa. Şimdiki dizilerde o eski kaliteyi bulmak hayli zor.
Konu Baltimora tarafından (01.Ocak.2011 Saat 22:23 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Arkadaşlar bu dizinin tekrar yayınlanması için TRT, TNT, Meltem TV, Digi gibi kanallara mesaj kampanyası yapsak mı acaba?.
Bir faydası olurmu ki?... Konu Baltimora tarafından (13.Haziran.2014 Saat 01:10 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 25.Eylül.2009
•Rep Puanı : 8570
•Rep Seviyesi :
![]()
Keşke bir televizyon kanalı akıl edip bu diziyi yeniden yayınlasa.
Ya da cd, dvd şeklinde bassalar, ne güzel olurdu. ![]() Konu Baltimora tarafından (13.Haziran.2014 Saat 01:11 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 25.Eylül.2009
•Rep Puanı : 8570
•Rep Seviyesi :
![]()
İnternette aranırken 2 bölümünü buldum ilgilenenler ''hapkidos'' sitesinden bulabilirler..
![]() Konu Baltimora tarafından (01.Ocak.2011 Saat 22:25 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
•Rep Seviyesi :
![]() İnternette aranırken 2 bölümünü buldum ilgilenenler ''hapkidos'' sitesinden bulabilirler.. ![]() Değerli arkadaşım. nette başka bir bölümünü bulman imkansız. Zamanında bu diziyi VHS kasete kayıt eden birileri çıkıp ta bunu bizimle paylaşmazsa bu filmin bulunması nerdeyse imkansız. (Ya da TRT arşivinden bulunabilir) Bir ihtimalde Almanya'da VHS kasetlerinin olabileceği. Konu Baltimora tarafından (01.Ocak.2011 Saat 22:26 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Mister No Lal Kitap Klasik Maceralar Dizisi 02a - Gringonun İntikamı | Kroker | Mister No Lal Kitap Bonelli Comics Klasik Maceralar Dizisi Serisi | 7 | 09.Haziran.2019 12:19 |
Martin Mystére Lâl Kitap Klasik Maceralar Dizisi 027d - Bay Jinx'in İntikamı | Mehmet Ali | Martin Mystere Lâl Kitap Bonelli Comics Klasik Maceralar Dizisi Serisi (TAMAMLANDI) | 7 | 03.Aralık.2016 14:52 |
Martin Mystére Lâl Kitap Klasik Maceralar Dizisi 001b - Ra'nın İntikamı | Gulyabani | Martin Mystere Lâl Kitap Bonelli Comics Klasik Maceralar Dizisi Serisi (TAMAMLANDI) | 12 | 23.Şubat.2014 08:56 |
Mister No Lal Kitap Klasik Maceralar Dizisi 02a - Gringonun İntikamı | nisan yagmuru | Mister No Lal Kitap Bonelli Comics Klasik Maceralar Dizisi Serisi | 4 | 05.Ocak.2013 01:56 |