![]() |
#31 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 20.Kasım.2010
•Rep Puanı : 1461
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Çizgi romanlara başlamam 1979-1980 senelerinde başladı..O zamanlar kitapları aldığımız gibi okuyor ve arasıra arkadaşlarla değiştiriyorduk.. O zamandan beri çizgi romana ilgim var...
Konu Baltimora tarafından (13.Nisan.2013 Saat 15:42 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 3068314
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
İlkokul 1. sınıfta (Muş-1961), öğretmenimiz Hikmet Ersoy, sınıf kütüphanesindeki kitapları okumamız için dağıttığında bana, eni boyundan uzun bir çizgiroman düştü.Denizaltında yaşayan ( Atlantisliler olsa gerek) bir toplumda geçen güzel bir maceraydı.İlk hatırladığım bu. Sonra ilkokul 2 ( Urfa ) den itibaren Teksas, Tommiks, Kinova, Teks... Hepsi de ikinci el kitaplardı. Okuduktan sonra sinema önlerinde değiş tokuş yapardık. Akşam gazetesinde Karaoğlan yayınlanırdı. Buzlu Çöller Tilkisini gazeteden okudum. Çok sonra Hürriyet 'te Tarkan başladı.Hürriyet'te Fatoş, Güngörmüşler, Dedektif Nik, Milliyet'te Hoş Memo.. devamı roman olur uzatmayayım.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#33 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 22.Temmuz.2010
•Rep Puanı : 2105
•Rep Seviyesi :
![]()
Ben çizgiromana Hoz Comics ilk kurulduğunda; Akşam gazetesinin verdiği Teksas-Tommiks fasikülleriyle başladım. Bayağı bir Hoz ve Arka bahçe işimi gördü.Şimdi gerek yabancı, gerek yerli yayınları takip ediyorum.
Konu Baltimora tarafından (30.Kasım.2013 Saat 14:07 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#34 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1299141
•Rep Seviyesi :
![]()
75-76 yıllarında abim eve Tarkan getirirdi ilk onları tanıdım okumayı da Tarkan okuyarak çözmüştüm.
Konu Baltimora tarafından (30.Kasım.2013 Saat 14:07 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#35 |
Yasaklı Üye Üyelik tarihi: 11.Nisan.2010
•Rep Puanı : 50488
•Rep Seviyesi :
![]()
Hatırlamayacağım kadar uzun zaman geçti,
İnanın bilmiyorum. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#36 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 20.Nisan.2011
•Rep Puanı : 230
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() |
![]()
Çocukluğumda fox kids'de yayınlanan fantastic four, iron man, incredible hulk, x-men gibi çizgi filmlerin marvel'ı sevdirmesiyle internette ki aramalarım sonucu çizgi roman indirmeye başlamıştım bulduğum bazı sitelerde çizgi roman indirmek için v.ı.p üyelik istedikleri için indirip okuma işi yalan oldu bende unuttum gitti sonra hoz'un çıkardığı civil war cildiyle ilk çizgi roman cildimi aldım ondan sonrada hem internetten indirmeye hemde zamanında arkbahçe'nin ya da diğer yayın evlerinin çıkardığı citlerden bulabildiklerimi toplamaya başladım
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#37 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 19.Mart.2011
•Rep Puanı : 25624
•Rep Seviyesi :
![]()
Dayımın kolleksiyonu vardı; Zagor Tommiks Kızılmaske Gordon ve Conan (o zamanlar K ile değilde C ile okuyordum Conan'ı hehheeh). Tek amacım dayıma gidip onları okumaktı. En çok Conan tabi ki.. Zamanı ise 1980 ortalarına denk geliyor. Geçenlerde sordum "koleksiyona ne oldu?" diye? Çoluk çocuk tombalak derken dağılmış hepsi, içim yandı be..
Konu Baltimora tarafından (30.Kasım.2013 Saat 14:09 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#38 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 16.Temmuz.2011
•Rep Puanı : 5143
•Rep Seviyesi :
![]()
Kütüphaneden aldığım normal bir kitap boyutunda çiltlenmiş ve kapağında hiç bir şey yazmayan Dylan Dog ve Martin'in ortak maceralarını anlatan bir kitaptı. Dışardan ÇR olduğunu söylemek imkansızdı. İlginç gelmişti ve almıştım. İyi ki de almışım. O günden beri bütün Bonelli çizgiromanlarına tutkunum.
Konu Baltimora tarafından (30.Kasım.2013 Saat 14:10 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#39 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 22.Temmuz.2010
•Rep Puanı : 2105
•Rep Seviyesi :
![]() Alıntı: Dayımın kolleksiyonu vardı; Zagor Tommiks Kızılmaske Gordon ve Conan (o zamanlar K ile değilde C ile okuyordum Conan'ı hehheeh). Tek amacım dayıma gidip onları okumaktı. En çok Conan tabi ki.. Zamanı ise 1980 ortalarına denk geliyor. Geçenlerde sordum "koleksiyona ne oldu?" diye? Çoluk çocuk tombalak derken dağılmış hepsi, içim yandı be.. Babam anlatmıştı bana; bir oda dolusu çizgi romanı varmış önceden. Okumayı bırakınca dayıma göndermiş. Gönderdiği yer de köy yeri; soba yakmak için kullanmışlar hepsini!.. ![]() ![]() Konu Baltimora tarafından (30.Kasım.2013 Saat 14:11 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#40 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 19.Mart.2011
•Rep Puanı : 25624
•Rep Seviyesi :
![]() Babam anlatmıştı bana; bir oda dolusu çizgi romanı varmış önceden. Okumayı bırakınca dayıma göndermiş. Gönderdiği yer de köy yeri; soba yakmak için kullanmışlar hepsini!.. ![]() ![]() Akşam akşam içim cız etti yine!!. ![]() Konu Baltimora tarafından (30.Kasım.2013 Saat 14:11 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
başladınız, çizgiroman, nasıl, okumaya |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çizgi Roman Nasıl Okunmalı | Lami Tiryaki | Sizlere İlginç Gelenler | 5 | 07.Haziran.2013 22:44 |
Çizgi roman nasıl hazırlanır.. | Shoryuken | Genel Duyurular | 2 | 02.Haziran.2013 12:05 |
Dünyada Çizgi Roman Nasıl Söylenir? | SaydeK44® | Bilgi Deposu | 1 | 18.Ocak.2013 21:08 |
Tenten'in Birkaç Yüzü ya da Bir Çizgi Roman Nasıl Yaratıldı? | bakunin | Çizgi Roman Kahramanları, Dergiler, Türler ve İnceleme Kitapları | 0 | 27.Temmuz.2009 13:22 |