Çizgi roman okumaya nasıl başladınız?..

Çizgi roman okumaya nasıl başladınız?..

80s / Mecmualar, Gazeteler ve Diğer Yayınlar

Like Tree231Likes

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 28.Kasım.2010, 12:53   #31
Yeni Üye

günay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1461
•Rep Seviyesi :
günay has much to be proud ofgünay has much to be proud ofgünay has much to be proud ofgünay has much to be proud ofgünay has much to be proud ofgünay has much to be proud ofgünay has much to be proud ofgünay has much to be proud ofgünay has much to be proud ofgünay has much to be proud of
Çizgi romanlara başlamam 1979-1980 senelerinde başladı..O zamanlar kitapları aldığımız gibi okuyor ve arasıra arkadaşlarla değiştiriyorduk.. O zamandan beri çizgi romana ilgim var...
Baltimora, Lami Tiryaki ve yeryüzü bunu beğendi.

Konu Baltimora tarafından (13.Nisan.2013 Saat 15:42 ) değiştirilmiştir.
günay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 28.Kasım.2010, 15:46   #32

profesör - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 3068314
•Rep Seviyesi :
profesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond repute
İlkokul 1. sınıfta (Muş-1961), öğretmenimiz Hikmet Ersoy, sınıf kütüphanesindeki kitapları okumamız için dağıttığında bana, eni boyundan uzun bir çizgiroman düştü.Denizaltında yaşayan ( Atlantisliler olsa gerek) bir toplumda geçen güzel bir maceraydı.İlk hatırladığım bu. Sonra ilkokul 2 ( Urfa ) den itibaren Teksas, Tommiks, Kinova, Teks... Hepsi de ikinci el kitaplardı. Okuduktan sonra sinema önlerinde değiş tokuş yapardık. Akşam gazetesinde Karaoğlan yayınlanırdı. Buzlu Çöller Tilkisini gazeteden okudum. Çok sonra Hürriyet 'te Tarkan başladı.Hürriyet'te Fatoş, Güngörmüşler, Dedektif Nik, Milliyet'te Hoş Memo.. devamı roman olur uzatmayayım.
profesör isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 11.Eylül.2011, 22:03   #33
Aktif Üye

exodus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 2105
•Rep Seviyesi :
exodus has a reputation beyond reputeexodus has a reputation beyond reputeexodus has a reputation beyond reputeexodus has a reputation beyond reputeexodus has a reputation beyond reputeexodus has a reputation beyond reputeexodus has a reputation beyond reputeexodus has a reputation beyond reputeexodus has a reputation beyond reputeexodus has a reputation beyond reputeexodus has a reputation beyond repute
Standart Çizgi Romana Nasıl Başladınız?
Ben çizgiromana Hoz Comics ilk kurulduğunda; Akşam gazetesinin verdiği Teksas-Tommiks fasikülleriyle başladım. Bayağı bir Hoz ve Arka bahçe işimi gördü.Şimdi gerek yabancı, gerek yerli yayınları takip ediyorum.

Konu Baltimora tarafından (30.Kasım.2013 Saat 14:07 ) değiştirilmiştir.
exodus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 11.Eylül.2011, 22:19   #34
Çeviri Balonlama
Yönetici
E-Dergi

büyük beyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1299141
•Rep Seviyesi :
büyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond repute
75-76 yıllarında abim eve Tarkan getirirdi ilk onları tanıdım okumayı da Tarkan okuyarak çözmüştüm.

Konu Baltimora tarafından (30.Kasım.2013 Saat 14:07 ) değiştirilmiştir.
büyük beyaz isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 11.Eylül.2011, 22:30   #35
Yasaklı Üye

cemalnacitolga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 50488
•Rep Seviyesi :
cemalnacitolga has a reputation beyond reputecemalnacitolga has a reputation beyond reputecemalnacitolga has a reputation beyond reputecemalnacitolga has a reputation beyond reputecemalnacitolga has a reputation beyond reputecemalnacitolga has a reputation beyond reputecemalnacitolga has a reputation beyond reputecemalnacitolga has a reputation beyond reputecemalnacitolga has a reputation beyond reputecemalnacitolga has a reputation beyond reputecemalnacitolga has a reputation beyond repute
Hatırlamayacağım kadar uzun zaman geçti,
İnanın bilmiyorum.
cemalnacitolga isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 11.Eylül.2011, 22:32   #36
Yeni Üye

sleepingforest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 230
•Rep Seviyesi :
sleepingforest has a spectacular aura aboutsleepingforest has a spectacular aura aboutsleepingforest has a spectacular aura about
Çocukluğumda fox kids'de yayınlanan fantastic four, iron man, incredible hulk, x-men gibi çizgi filmlerin marvel'ı sevdirmesiyle internette ki aramalarım sonucu çizgi roman indirmeye başlamıştım bulduğum bazı sitelerde çizgi roman indirmek için v.ı.p üyelik istedikleri için indirip okuma işi yalan oldu bende unuttum gitti sonra hoz'un çıkardığı civil war cildiyle ilk çizgi roman cildimi aldım ondan sonrada hem internetten indirmeye hemde zamanında arkbahçe'nin ya da diğer yayın evlerinin çıkardığı citlerden bulabildiklerimi toplamaya başladım
sleepingforest isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 11.Eylül.2011, 22:55   #37
dhb
Kıdemli Üye

dhb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 25624
•Rep Seviyesi :
dhb has a reputation beyond reputedhb has a reputation beyond reputedhb has a reputation beyond reputedhb has a reputation beyond reputedhb has a reputation beyond reputedhb has a reputation beyond reputedhb has a reputation beyond reputedhb has a reputation beyond reputedhb has a reputation beyond reputedhb has a reputation beyond reputedhb has a reputation beyond repute
Dayımın kolleksiyonu vardı; Zagor Tommiks Kızılmaske Gordon ve Conan (o zamanlar K ile değilde C ile okuyordum Conan'ı hehheeh). Tek amacım dayıma gidip onları okumaktı. En çok Conan tabi ki.. Zamanı ise 1980 ortalarına denk geliyor. Geçenlerde sordum "koleksiyona ne oldu?" diye? Çoluk çocuk tombalak derken dağılmış hepsi, içim yandı be..

Konu Baltimora tarafından (30.Kasım.2013 Saat 14:09 ) değiştirilmiştir.
dhb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 11.Eylül.2011, 22:58   #38
Kıdemli Üye

bylrzgr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 5143
•Rep Seviyesi :
bylrzgr has a reputation beyond reputebylrzgr has a reputation beyond reputebylrzgr has a reputation beyond reputebylrzgr has a reputation beyond reputebylrzgr has a reputation beyond reputebylrzgr has a reputation beyond reputebylrzgr has a reputation beyond reputebylrzgr has a reputation beyond reputebylrzgr has a reputation beyond reputebylrzgr has a reputation beyond reputebylrzgr has a reputation beyond repute
Kütüphaneden aldığım normal bir kitap boyutunda çiltlenmiş ve kapağında hiç bir şey yazmayan Dylan Dog ve Martin'in ortak maceralarını anlatan bir kitaptı. Dışardan ÇR olduğunu söylemek imkansızdı. İlginç gelmişti ve almıştım. İyi ki de almışım. O günden beri bütün Bonelli çizgiromanlarına tutkunum.

Konu Baltimora tarafından (30.Kasım.2013 Saat 14:10 ) değiştirilmiştir.
bylrzgr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 11.Eylül.2011, 23:08   #39
Aktif Üye

exodus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 2105
•Rep Seviyesi :
exodus has a reputation beyond reputeexodus has a reputation beyond reputeexodus has a reputation beyond reputeexodus has a reputation beyond reputeexodus has a reputation beyond reputeexodus has a reputation beyond reputeexodus has a reputation beyond reputeexodus has a reputation beyond reputeexodus has a reputation beyond reputeexodus has a reputation beyond reputeexodus has a reputation beyond repute
Alıntı:
Dayımın kolleksiyonu vardı; Zagor Tommiks Kızılmaske Gordon ve Conan (o zamanlar K ile değilde C ile okuyordum Conan'ı hehheeh). Tek amacım dayıma gidip onları okumaktı. En çok Conan tabi ki.. Zamanı ise 1980 ortalarına denk geliyor. Geçenlerde sordum "koleksiyona ne oldu?" diye? Çoluk çocuk tombalak derken dağılmış hepsi, içim yandı be..

Babam anlatmıştı bana; bir oda dolusu çizgi romanı varmış önceden. Okumayı bırakınca dayıma göndermiş. Gönderdiği yer de köy yeri; soba yakmak için kullanmışlar hepsini!..
Lami Tiryaki ve yeryüzü bunu beğendi.

Konu Baltimora tarafından (30.Kasım.2013 Saat 14:11 ) değiştirilmiştir.
exodus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 11.Eylül.2011, 23:39   #40
dhb
Kıdemli Üye

dhb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 25624
•Rep Seviyesi :
dhb has a reputation beyond reputedhb has a reputation beyond reputedhb has a reputation beyond reputedhb has a reputation beyond reputedhb has a reputation beyond reputedhb has a reputation beyond reputedhb has a reputation beyond reputedhb has a reputation beyond reputedhb has a reputation beyond reputedhb has a reputation beyond reputedhb has a reputation beyond repute
Alıntı: exodus´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Babam anlatmıştı bana; bir oda dolusu çizgi romanı varmış önceden. Okumayı bırakınca dayıma göndermiş. Gönderdiği yer de köy yeri; soba yakmak için kullanmışlar hepsini!..

Akşam akşam içim cız etti yine!!.
Baltimora ve yeryüzü bunu beğendi.

Konu Baltimora tarafından (30.Kasım.2013 Saat 14:11 ) değiştirilmiştir.
dhb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
başladınız, çizgiroman, nasıl, okumaya

Seçenekler
Stil