![]() |
Zembla İ. Alpagut Haftalık Mecmua(125-150 Kuruş Arası) 147 - Beyaz Arslan/Albay Hus..Zembla |
![]() ![]() |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Zembla İlhami Alpagut Haftalık Mecmua(125 Kuruş-150 Kuruş Arası) No 147 - Beyaz Arslan/Albay Husswald
![]() ![]() Kitap ancak lastik eldivenler takılarak okunabilecek düzeyde.. Ancak Çizgi Diyarı'nın seçkin üyeleri pırıl pırıl okuyacak.. Çizgi roman tüketicilerine adanmıştır. Saygı ve sevgilerimle.. Tarandığı gibi dokunmadan; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kapaklar hariç biraz dokundum; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dönelim Döndürsün bizi Kalbin akıp giden bulutlara benzeyen sesi Yağmursuz bir yağmura açılmış kapılardan Ve akılda kalan bir yokuştan Ve yalnız çocuklara özgü o sonsuz sinema koltuklarından Ve çocukluktan Dönelim Dönelim mi biz Gençlikten, oralardan Mutluluğu bir kabuk gibi saran mutsuzluklardan Dönelim mi acıya Acıya, büyük acıya Ve soralım mı acaba Ey büyük yalnızlık insansan eğer Bir kaya Dalgalar yalarken onu O bakarken kaskatı kalabalıklara Ah, kalbin bulut bulut akan sesi. ... edip cansever Konu direnc11 tarafından (07.Nisan.2022 Saat 14:46 ) değiştirilmiştir. Sebep: Görseller yenilendi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1299141
•Rep Seviyesi :
![]()
Zebla'nın donunu çok beğenirim boyundan askısı çıkarsa neler olur diyede endişelenirim.
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 11.Haziran.2009
•Rep Puanı : 86266
•Rep Seviyesi :
![]()
zalim yillara inat yorgun ve yipranmis haliyle bile - ayaktayim yikilmadim - diyen bir kitap
![]() ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
![]()
Eline sağlık değerli dostum...
Parçalanmış kitabı, kitap yapmışsın ![]() Teşekkür ederim. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 2785493
•Rep Seviyesi :
![]()
Bu kitaba adeta can vermişsiniz.
Büyük emek ve sabrınız için, ayrıca benim için çok önemli olan dostluğunuz için teşekkür ediyor, en güzel günlerin sizin olmasını diliyorum. Sağ olun, var olun. Saygılarımla... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 26.Nisan.2009
•Rep Puanı : 13736
•Rep Seviyesi :
![]()
Adeta mecmuayı sıfırdan yapmışınız gibi... Sıfır km. bir mecmua olmuş
![]() Paylaşım için teşekkür, sanatın için de tebrik ederim Sevgili Savok... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 30.Ağustos.2011
•Rep Puanı : 58847
•Rep Seviyesi :
![]()
zemblanın donu taş devrinde çakmaktaşın oğlu bambam la aynı taş devri çoçukları böyle tek askılı giyiyormuşlar galiba zemblanında ordanmı kalmış acaba. tarama ve paylaşım için canı gönülden teşekkürler. satanas iştahı ile okuyacağım .
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Zembla İ. Alpagut Haftalık Mecmua(125-150 Kuruş Arası) 009 - Beyaz Aslan | Shoryuken | Zembla | 0 | 24.Nisan.2017 22:44 |
Zembla İ. Alpagut Haftalık Mecmua(125-150 Kuruş Arası) 010 - Albay Husswald | ertuğrul | Zembla | 5 | 24.Eylül.2016 10:14 |
Zembla İ. Alpagut Haftalık Mecmua(125-150 Kuruş Arası) 041 - Zembla'ya Ultimatom | Karakanca | Zembla | 4 | 11.Eylül.2016 21:10 |
Zembla İ. Alpagut Haftalık Mecmua(125-150 Kuruş Arası) 009 - Beyaz Aslan | Bay_X | Zembla | 7 | 24.Mayıs.2016 18:16 |
Zembla İ. Alpagut Haftalık Mecmua(125-150 Kuruş Arası) 148 - Albay Hussw | ertuğrul | Zembla | 7 | 14.Mart.2011 23:30 |