ZEMBLA 122 Vahanın Şeytanları

vefalı

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
16 May 2009
3,906
72,078
29meyjh.jpg
1etzd6p.jpg




03.06.2023

Bir boşluk tamamlandı :5:
 

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
2,839
28,011
Değerli Üstat Vefalı,

Birkaç kez Size yazmayı düşündüm. Hastalığınızda geçmiş olsun demek için, yakınlarınızı kaybettiğinizde başsağlığı dilemek için, paylaşımlarınıza teşekkür için yazmak istedim. Ama nedendir bilmiyorum, bugün yazarım, yarın yazarım derken yazamadım.

Oysa paylaştığınız Teksas ve Tommiks’ler için Size en azından teşekkür borçluyum.

Siz bana çocukluğumun anılarını yaşattınız.

İlkokulda okumayı yeni sökmüş biri olarak Teksas, Tommiks ve Teks’lerin tutsağı olmuş, her sayılarını biriktirmeye başlamıştım. Kısa sürede çuvallar dolusu kitabım olmuştu.

Liseye giderken çizgi romanlarda çeşitlenmişti; Zagor, Kızılmaske, Kaptan Swing, Tombraks, Mister No, Zembla ve diğerleri yayınlanmaya başlamıştı.

İnanılması güç gelecek ama 55 yıl önce okuduğum Teksas ve Tommiks’leri sanki biraz önce okumuşum gibi çok net şekilde hatırlıyorum ve hala aynı zevkle okuyorum.

Ve Siz başta Teksas ve Tommiks olmak üzere; Alaska, Ken Parker, Kızılmaske, Karaoğlan, Kara Murat, Malkoçoğlu, Zagor, Kaptan Swing, Martin Mystere, Dylan Dog, The Spider, Julia, Rawhide Kit, Flash Gordon ve adını hatırlayamadığı diğer çizgi romanları başta ben gibi beyaz sakallı çocuklara ve ruhu daima genç kalan her yaştan gençlere sunuyorsunuz.

Dile kolay 3,800’ün üzerinde paylaşım yapmışsınız.

Yaşadığınız sağlık sorunlarına, en sevdiklerini kaybetmenin acısına rağmen, hayata küsmeyip, hala çok üretmeniz, üstelik sadece skan etmekle kalmayıp, çeviri ve balonlama yaparak pek çok eseri kazandırmanız ve paha biçilmez emeklerinizle oluşturduğunuz bu eserleri, hiçbir şey beklemeksizin paylaşmanız karşısında maalesef sadece teşekkür edebiliyoruz.

Dilerim gençler, Sizin bu üretkenliğinizi ve paylaşımcılığınızı örnek alırlar.

Bizlere çocukluk anılarımızı, çocukluk yıllarındaki o tarifsiz duyguları tekrar tekrar yaşattınız.

Var olun, daima aramızda olun.

Her şey için çok ama çok teşekkür ederiz.
 
Son düzenleme:

Calligrapher

Onursal Üye
5 Nis 2021
1,158
6,847
Değerli vefalı üstat,
Değerli balkan yukarıdaki mesajı ile duygularıma tercüman olmuş; ben de aynı şekilde bu harikulade paylaşımlarınızdan dolayı minnet ve şükran duygularımı iletmek isterim. Bu arada, maalesef geçirmiş olduğunuz rahatsızlık ve kayıplarınızdan haberim yoktu. Özür dileyerek, gecikmeli geçmiş olsun ve başsağlığı dileklerimi kabul etmenizi rica ederim.
Sağlıklı günler dileğiyle, çok teşekkürler...
 
Üst