TV'de 7 Gong - Sayı: 16 (18 Nisan 1988)

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,211
75,326

TV'de 7 Gong 1988 - Sayı 16
Haftalık Televizyon ve sinema dergisi
18 Nisan 1988 tarihli 16. Sayısı
Fiyatı 500 Lira
65 sayfa (16 sayfa TV program eki+ 1 kartpostal ile), 59 MB, CBR


Bu sayıya ait "TV program eki"nin yanı sıra bir de "kartpostal armağanı" eksiksiz olarak burada. Tahmin edebileceğiniz gibi bu kartpostal eki de kitaplığımın çok ayrı bir yerinden çıktı ve ben hangi sayıya ait olduğunu bilmeden bu kartpostalı 1,5 yıl önce ÇD'nda bir konuya katkıda bulunmak için paylaşmıştım. Kartpostalı paylaştığım konu sevgili "Baltimora"nın açtığı "Cosby Ailesi" (The Cosby Show) dizisiydi. Şimdi bu dergiyi paylaşırken kapakta kartpostalın resmini gördüm ve o paylaşımı hatırladım. Paylaştığım tarihte kartpostalın kendisini çöpe atmıştım, ama iyi ki de tarayıp görüntüsünü Baltimora'nın mesajının altına eklemişim. Oradaki linki buraya da alıyorum.

Bu dergileri satın aldığım yıllarda o kadar değer vermiyordum. Ben sadece televizyonda gösterilecek filmlerin yayın tarihlerini not almak için bu dergiyi satın alıyordum. Ona göre filmleri izleme ve kasetlere kayıt etmek için kendimce bir program yapıyordum. Ama kaçınılmaz olarak zaman ilerledikçe bu zaman dilimi de özlenir oldu. İyi ki de bunları çöpe atmamışım. Son taşınma sırasında su geçirmez poşetlerin içine koyarak paketleyip üstlerini etiketlemişim. Kitaplığın bir köşesinde siyah naylon poşetlerde 13 yıldır öylece duruyorlardı. Paketleri yakın zamanda açtım. Bu arada naylon torbalarla ilgili küçük bir not: Bazıları, hava şartlarından mı nedir, parçalanıyorlar. Aralarında lime lime olanlar vardı, UV ışık da görmüyorlardı gerçi. Ama bazıları çok sağlam kalmıştı.

Nostalji tutkunları için sevgi ve saygılarımla..

file

(Mega)

TV Program Ekinin kapağı
file


Kartpostal armağanı: "Cosby Ailesi"
file


 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,593
34,936
İstanbul
Ahhaaaa!!.. :)

Bu kartpostalı bundan yaklaşık 1,5 sene önce nostalji bölümündeki "Cosby Ailesi" konusunda da paylaşmıştınız. Daha o zamandan arşivime eklemiştim. Güzel şeyler asla unutulmaz!... :)

Bu güzel paylaşımlarınızın ardı arkasının hiç kesilmemesini temenni ederim sevgili Scanfan.

Teşekkürler...
 
Üst