![]() |
#1 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 01.Şubat.2011
•Rep Puanı : 15015
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Konu afu tarafından (30.Ocak.2021 Saat 14:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: yeniler eklendi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 03.Kasım.2018
•Rep Puanı : 5042
•Rep Seviyesi :
![]()
690 olanı alacak, alabilecek olan var mı?
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 11.Mart.2013
•Rep Puanı : 155045
•Rep Seviyesi :
![]() Servet ödemek gibi... 400'e 1500 küsür sayfalık Tenten külliyatı alınır. 600'e 2000 küsür sayfalık Red Kit alınır. Elim genişleyince cidden toptan Tenten ve Red Kit almak isterdim ama o zamana bazı sayılar tükenmiş olur sanırım.
.:-¨-:. Hayatı seviyorsanız zamanınızı boşa geçirmeyin, çünkü zaman hayatın ta kendisidir. .:-¨-:. ![]() Konu toxine tarafından (07.Ocak.2021 Saat 20:35 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Yönetici Üyelik tarihi: 03.Ekim.2011
•Rep Puanı : 1841705
•Rep Seviyesi :
![]()
Sanıyorum basılı kitap almak yavaş yavaş
koleksiyonerlerin işi olmaya başlayacak. Nathan Never serisini takip edenler bilir, Nathan da bir kitap koleksiyoncusu aynı zamanda ve o çağda kağıda basılı kitap yok artık... Maliyetler, şu, bu, çok tartıştık ama hayat bir şekilde bizim dışımızda ilerliyor, aslında bizim de dahil olduğumuz şekilde; ama bunlar derin konular, neyse... Yeni ayın kitapları için teşekkürler sevgili afu, keyifle takip edelim, alabildiğimiz kitaplar her zaman çok değerli, her zaman...
![]() |
![]() |
#5 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 13.Ocak.2019
•Rep Puanı : 26
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Çizgi düşler yeni yıla hızlı başlamış
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 09.Haziran.2019
•Rep Puanı : 230477
•Rep Seviyesi :
![]()
Fiyatların gerçekten yüksek olduğu gün gibi ortada ancak pahalı diyemeyiz çünkü yüz sayfalık bir kitabı fotokopi dahi çektirsek neredeyse yirmi tl ödememiz gerekiyor. Bu yüzden yayınevi ya da diğer aracıların anormal kârlar elde ettiğini sanmıyorum... Bu işin tek çaresi okuyucu sayısının artması... O zaman otomatikman kitap başına düşen maliyet azalacaktır. Yalnız şunu da göz ardı etmemek gerekir, kişilerin para ödeyerek kitap almaları bir yana, bu ve benzeri sitelerde yayınlanan taranmış, balonlanmış veyahut çevirisi yapılmış kitapları indirirken bile bir beğeni veya yorum yazmaya imtinâ ettikleri düşünülürse, para vererek kitap alma işi tam bir ham hayâl...
Not: Kendi çevirilerime beğeni veya yorum yapılıp yapılmaması (yapıldığında elbette ki memnuniyet duyuyorum) benim için problem değil. Önemli olanın indirilip, okunmasıdır.
İlk intibâ, son intibâdır... Konu Pertev tarafından (09.Ocak.2021 Saat 16:31 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Yönetici Üyelik tarihi: 23.Eylül.2011
•Rep Puanı : 1526781
•Rep Seviyesi :
![]() Fiyatların gerçekten yüksek olduğu gün gibi ortada ancak pahalı diyemeyiz çünkü yüz sayfalık bir kitabı fotokopi dahi çektirsek neredeyse yirmi tl ödememiz gerekiyor. Bu yüzden yayınevi ya da diğer aracıların anormal kârlar elde ettiğini sanmıyorum... Bu işin tek çaresi okuyucu sayısının artması... O zaman otomatikman kitap başına düşen maliyet azalacaktır. Yalnız şunu da göz ardı etmemek gerekir, kişilerin para ödeyerek kitap almaları bir yana, bu ve benzeri sitelerde yayınlanan taranmış, balonlanmış veyahut çevirisi yapılmış kitapları indirirken bile bir beğeni veya yorum yazmaya imtinâ ettikleri düşünülürse, para vererek kitap alma işi tam bir ham hayâl... Not: Kendi çevirilerime beğeni veya yorum yapılıp yapılmaması (yapıldığında elbette ki memnuniyet duyuyorum) benim için problem değil. Önemli olanın indirilip, okunmasıdır. Tespitlerinize sonuna kadar katılıyorum. Tebrikler, tebrikler... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 11.Nisan.2009
•Rep Puanı : 187092
•Rep Seviyesi :
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 24.Aralık.2010
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
690 TL. fahiş bir fiyat, hiçbir gerekçe mazur göremez. Alıcısı vardır tabi. ABD satış fiyatı 470 TL. Çizgiromanlar artık çocukluğumuzdaki harçlıklardan biriktirerek alınacak bir ürün olmaktan çıktı.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 20.Ocak.2010
•Rep Puanı : 10105
•Rep Seviyesi :
![]()
Zona X 10 unun fiyatı 35 lira bu arada, bugün aldığım için biliyorum
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
NTV Yayınları Çizgi Roman Listesi | altay1944 | Dünya Klasikleri | 11 | 05.Ocak.2022 23:29 |
2020 Ocak - Çizgi roman listesi | afu | Tüm Yayınevleri Yeni Çıkan Çizgi Romanlar | 2 | 29.Ocak.2020 15:34 |
2019 Aralık - Çizgi roman listesi | afu | Tüm Yayınevleri Yeni Çıkan Çizgi Romanlar | 10 | 29.Aralık.2019 00:13 |
2019 Ocak - Çizgi Roman Listesi | afu | Tüm Yayınevleri Yeni Çıkan Çizgi Romanlar | 4 | 05.Mart.2019 08:31 |
Beylikdüzü'nde Çizgi Roman Etkinliği, 29 Ocak Pazar, "Bir Maceradır Çizgi Roman" | yeryüzü | Fuar, Sergi, Etkinlik, Kurs, Atölye Duyuruları | 3 | 29.Ocak.2017 11:06 |