![]() |
#1 |
Administrator Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gönül insanı,değerli dostum Sarkomer hocam için. Tüm dostlara iyi okumalar dilerim.
![]() |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 3068314
•Rep Seviyesi :
![]()
Büyük usta Abdullah Turhan'ın efsane eseri Tolga'nın bu sayısındaki yardımcı çizerine dikkat!
Bakırköy Kahvaltısı buluşmamızda daha yakından tanıdığımız Hikmet Yamansavaşçılar'ı toplantıya katılan dostlar çok iyi anımsayacaktır. Yıldırım Örer ustanın da hayranlığını kazanmıştı. Çizgi roman çizerliğine çok uzun yıllar ara vermişti. Çizgi Diyarı 7. Yıl Kutlamaları dolayısıyla kendisine takdim etmiş olduğumuz ödülden sonra ve o kutlamadaki ortamı yaşadıktan sonra tekrar çizgi roman çizerliğine başladı. Yakında çıkacak eserinin çizgi roman camiasında fırtına gibi eseceğine eminim. Sarkomer hocamıza selamlar, komutana teşekkürler |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 24.Eylül.2009
•Rep Puanı : 388018
•Rep Seviyesi :
![]()
teşekkürler ustad tolga Karaoğlan bu aralar hiç boş geçilmiyor...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 16.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1765011
•Rep Seviyesi :
![]()
Sanırım Kuğular Sarayı adlı macera birçok kişi tarafından okunmamıştır,tamamlanmasını en çok isteyenlerden biride benim sevgili hocam.Teşekkürler ediyorum.
![]() |
![]() |
#5 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 11.Aralık.2011
•Rep Puanı : 39257
•Rep Seviyesi :
![]()
Teşekürler değerli üstadım eline sağlık
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 2785493
•Rep Seviyesi :
![]()
Tolga'yı severim...
Hele okumadığım bir macera ise daha çok severim. Hele sevdiğim yerden gelen bu okumadığım paylaşım, can dostumdan geliyorsa daha da çok severim. Gönül insanı, değerli dostluklar; bunlar sizlerin ortaya koyduğu sizlere ait güzellikler değerli kardeşim. Paylaşımınız, ithafınız bir yana; dostluğunuz için yürekten teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız... En içten sevgi ve saygılarımla... ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
abdullah turan, alpago, alptekin, ayhan başoğlu, çizgi roman, çizgidiyarı, fikret kol, karamurat, malkoçoğlu, rahmi turan, tarkan, tolga |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tolga Haftalık Kahramanlık Dergisi Sayı 158 - Kuğular Sarayı | ertuğrul | Tolga | 7 | 24.Ağustos.2015 12:24 |
Tolga Haftalık Kahramanlık Dergisi Sayı 157 - Kuğular Sarayı | ertuğrul | Tolga | 5 | 08.Ağustos.2015 00:53 |
Tolga Haftalık Kahramanlık Dergisi Sayı 156 - Kuğular Sarayı | ertuğrul | Tolga | 7 | 03.Ağustos.2015 16:10 |
Tolga Haftalık Kahramanlık Dergisi Sayı 281 | sarkomer | Tolga | 13 | 23.Nisan.2015 14:00 |
Tolga Haftalık Kahramanlık Dergisi Sayı 175 | harp55 | Tolga | 9 | 30.Eylül.2011 13:48 |