![]() |
#31 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 05.Aralık.2009
•Rep Puanı : 120621
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Teşekkür ederim, ellerinize, emeğinize sağlık.
__________________ ________________________ ARDIÇ KUŞUNUN HİKAYELERİ Yakında [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sitesinde Başlayacak. Kahramanımızın maceraları Çizgi Roman Tadında olacak. :
Çizgi Roman İncelemelerim [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#32 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 23.Aralık.2010
•Rep Puanı : 4030
•Rep Seviyesi :
![]()
Teşekkürler!
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#33 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 12.Şubat.2011
•Rep Puanı : 473547
•Rep Seviyesi :
![]()
Emekleriniz için çok teşekkür ederim değerli üstadım.
Bu kadar özel bir sayı bu kadar emek ve uzun bir aradan sonra sevgili Serdar67 den gelen bir mesaj. Çok teşekkür ederim. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#34 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 11.Ağustos.2016
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Sayın ihtiyardost bu muazzam paylaşım için kendi adıma çok teşekkür etmek isterim teks in her macerası birbirinden güzel ve harika hatta benim için oldukça değerli ve birer başyapıt niteliğinde her biri desem yeridir sadece Teks değil diğer bütün çizgi romanlarda içinde farklı dünyalara açılan ve bu dünyalarda benimde dahil olduğum herkesin kendi tezahürlerine göre kendinden bir şeyler bulduğu şekliyle kıymetlidir Teks in yeri ise ayrıdır tabi benim köşemde basitçe bu zor zamanlarda veya normal hayat kosuşturmasının olduğu dönemlerde dahi insan huzurla sakince düşüncelerini toparlayabileceği bir liman arıyor ister istemez işte burda bu limanı sunan size ve tüm foruma kendim adına teşekkür ederim tekrardan dilim döndüğünce minnetimi ifade etmeye ve anlamını anlatmaya çalıştım sağlık ve esenlikle iyi çalışmalar dilerim
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#35 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 16.Ağustos.2016
•Rep Puanı : 26
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Paylaşım için çok teşekkürler.Ellerinize sağlık Üstadım.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#36 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 08.Eylül.2021
•Rep Puanı : 215093
•Rep Seviyesi :
![]() Sayın ihtiyardost bu muazzam paylaşım için kendi adıma çok teşekkür etmek isterim teks in her macerası birbirinden güzel ve harika hatta benim için oldukça değerli ve birer başyapıt niteliğinde her biri desem yeridir sadece Teks değil diğer bütün çizgi romanlarda içinde farklı dünyalara açılan ve bu dünyalarda benimde dahil olduğum herkesin kendi tezahürlerine göre kendinden bir şeyler bulduğu şekliyle kıymetlidir Teks in yeri ise ayrıdır tabi benim köşemde basitçe bu zor zamanlarda veya normal hayat kosuşturmasının olduğu dönemlerde dahi insan huzurla sakince düşüncelerini toparlayabileceği bir liman arıyor ister istemez işte burda bu limanı sunan size ve tüm foruma kendim adına teşekkür ederim tekrardan dilim döndüğünce minnetimi ifade etmeye ve anlamını anlatmaya çalıştım sağlık ve esenlikle iyi çalışmalar dilerim Samimi yorum ve temennileriniz için teşekkür ederim. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#37 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 18.Kasım.2009
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Emeğinize sağlık. Umarım değerli paylaşımlarınızın devamı gelir. Selamlar ✋
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hikayeler 4 - No Smoking (1 Aralık 2022) | ihtiyardost | 1001 Roman Yayınevi & Özer Sahaf ve Yayıncılık | 7 | 20.Aralık.2022 23:46 |
She-Hulk (2022) #02 | Mr Davaro | Ücra Çizgi Roman | 3 | 02.Eylül.2022 14:07 |
She-Hulk (2022) #01 | Mr Davaro | Ücra Çizgi Roman | 5 | 18.Ağustos.2022 21:57 |
Sabretooth (2022) #04 | CASEM | Ücra Çizgi Roman | 1 | 08.Ağustos.2022 23:26 |
22/02/2022 | melih_ | Çizgi Diyarı Özel | 4 | 23.Şubat.2022 10:42 |