![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 3048314
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1955 den itibaren çizgi romanda Teksas Tommiks fırtınası damgasını vurmadan önce çizgi roman ve sinemada Baytekin fırtınası vardı. Musakkasını, buğulamasını, tatlısını ve sonunda turşusunu bile yaptılar,hatta çıkardılar. Büyük usta rahmetli Şahap Ayhan da Baytekin'e maske takarak Kara Kamçı ve maskesiz Bay Tekin maceraları yazdı çizdi. Başka yerde boşuna aramayın, yok çünkü. Çizgi Diyarı'nda ise sadece bulamadıklarınızı değil, aramadıklarınızı da bulacaksınız. Sevgili bay_x şahsında Tüm çizgi roman tutkunlarına Saygılarımla. Konu direnc11 tarafından (04.Ekim.2021 Saat 16:38 ) değiştirilmiştir. Sebep: Görseller yenilendi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 21.Ocak.2011
•Rep Puanı : 693133
•Rep Seviyesi :
![]()
Haluk abi, ben değil aramadıklarım veya bulamadıklarım,
bulduğumu ve gördüğümüde alamıyorum ki. (Kitaplar mı çok paha, yoksa bende mi yok para.) |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Yönetici Üyelik tarihi: 09.Nisan.2013
•Rep Puanı : 1017866
•Rep Seviyesi :
![]()
Baytekin de Baytekin'miş hani. Sayenizde bayağı bir bölümünü gördük. Biz de millet olarak bir yerden tuttuğumuzu suyunu çıkarana kadar götüren bir milletiz, bu sayede teyit etmiş olduk.
Teşekkür ederim Profesör üstadım. Ellerinize sağlık.
![]() |
![]() |
#4 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 2760493
•Rep Seviyesi :
![]()
Bulamadıklarımız,
aramadıklarımız, aramayı aklımıza bile getiremediğimiz bilmediklerimiz, bilip de unuttuklarımız, unutup da sonradan hatırladıklarımız... Hepsi burada... Sayın "Profesör" alıyor, pişiriyor ve sevenlere servis yapıyor. Daha önce hiç tatmadığımız bu harika lezzetleri sayesinde tadıyor ve doya doya keyfini çıkarıyoruz. Ne diyeyim; herşey gönlünüzce olsun. Yürekten teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. ![]() Konu sarkomer tarafından (04.Mart.2015 Saat 18:01 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 18.Ekim.2009
•Rep Puanı : 267702
•Rep Seviyesi :
![]()
Pes be abim bırak aramayı adamın aklına bile gelmeyen yayınlar bunlar ben artık senden herşey beklerim bakmışsın ilk türkiye de yayınlanan çr senin paylaşımınla olur mu olur,valla ben bu gidişle 1934 yılına gideriz diye düşünüyorum.
Konu serdary67 tarafından (04.Mart.2015 Saat 17:09 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 14.Ocak.2011
•Rep Puanı : 611202
•Rep Seviyesi :
![]()
"Sadece bulamadıklarınızı değil, aramadıklarınızı da bulacaksınız."
Tanımlamanız, amiyane tabirle; "CUK!" Sadece bu kitap için değil son 2 yıldır akla hayale gelmedik yayınları paylaşıyorsunuz ki, bazen şaşkınlık halim üstün geliyor ve "bu neymiş ki" diye sormaya bile utanır halde buluyorum kendimi... Bu anlamda başta Profesör olmak üzere Diyar'ın el birliğiyle getirildiği yer de çok önemli. Çizgiroman severlerin "memleket"i oldu burası, ki ayrı kaldığımız zaman sıla hasreti gibi bir boşluk duymamızdan da belli bu. Çok çok teşekkürler Hocam, bizi hayal edebilgidiğimizin ötesine götürdüğünüz için... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Yönetici Üyelik tarihi: 06.Ocak.2013
•Rep Puanı : 1324484
•Rep Seviyesi :
![]()
Yorumlara katılıyor her şey gönlünüzce olmasını temenni ederek teşekkürlerimi sunuyorum abi.
![]() |
![]() |
#8 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 27.Eylül.2014
•Rep Puanı : 282342
•Rep Seviyesi :
![]()
teşekkür ediyor saygıyla egiliyorum selamlar
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Yönetici Üyelik tarihi: 03.Ekim.2011
•Rep Puanı : 1871705
•Rep Seviyesi :
![]()
Yine Türkiye çizgi roman tarihinin
ilk ve güzel örneklerinden biri bizim kahramanımızdan, Haluk ağabeyden... Ben de yorum yapan arkadaşlar gibi hayret, sevinç ve mutlulukla izliyorum, saygı ve sevgilerimle...
![]() |
![]() |
#10 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 03.Eylül.2009
•Rep Puanı : 107745
•Rep Seviyesi :
![]()
Kara Kamçı,maskeli taytlı yerli kahraman
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Resimli Macera Fasikül Sayı 07 | abartman | Ceylan Resimli Macera | 8 | 15.Nisan.2013 00:18 |
Resimli Macera Fasikül Sayı 18 | tafamus | Ceylan Resimli Macera | 4 | 20.Ocak.2011 14:51 |
Resimli Macera Fasikül Sayı 13 | tafamus | Ceylan Resimli Macera | 1 | 15.Aralık.2010 00:48 |
Resimli Macera Fasikül Sayı 14 | tafamus | Ceylan Resimli Macera | 1 | 15.Aralık.2010 00:44 |
Resimli Macera Fasikül Sayı 15 | tafamus | Ceylan Resimli Macera | 4 | 14.Aralık.2010 02:30 |