Genel

CloudT

Yeni Üye
23 Ocak 2019
4
26
Merhaba arkadaşlar,

Sitenizde bize özel bir alan açtığınız için teşekkür ederiz.

Kısa bir tanıtım yapalım;

MangaTR Kasım 2014 tarihinde kurulan bir çevrim içi okuma sitesidir. Birçok ekip adı üzerine manga paylaşımları yapabiliyor ve bu 6-7 yıl içerisinde manhua (Çin mangası), manhwa (Kore mangası), webtoon (internet üzerinden yayın yapılan seriler) ve çizgi roman alanları da açılmıştır.

- Sadece bize ait değil birçok ekibin paylaşım yapabildiğini altını çizerek belirtelim.

- Telifli ürünleri yayımlamıyoruz.

- Yetişkin içerikler için üyelik ve kullanıcı panelinden kabul bölümünü onaylanması gerekmektedir çünkü çok genç yaşlardaki okuyucularımızdan tutun da ailesiyle giriş yapanlara kadar geniş bir kitleye hitap ediyoruz.

- Paylaşım yapan ekipler için etkinlikler düzenlenmektedir ve onların tanınabilirliğini arttırmak üzere birçok çalışma gerçekleştiriyoruz.

- Bu işin hobi olarak yapıldığını en iyi siz bilirsiniz ki kazanç elde etmek gibi bir niyetimiz bulunmamaktadır ve yükleme yapan ekipler eğer arzu ederse rahatça da silebilirler.


Eğer aklınızda takılan sorular ya da merak ettikleriniz varsa, lütfen çekinmeden sorun.

Site Adresimiz:

İlginiz ve sabrınız için teşekkürler.
 

turhal

Onursal Üye
23 Nis 2017
2,205
3,724
Çok güzel bir site. çalışmalarınız için başarilar diler teşekkürlerimi sunarım...
 

CloudT

Yeni Üye
23 Ocak 2019
4
26
Emeğe geçen herkes adına teşekkür ederim.

Bu arada, site saldırıya uğradığı ve her şeyini kaybetti. Mart ayından beri de geri yükleme çalışmaları yapılmaktadır.

Dolayısıyla çizgi roman konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar arıyoruz ki sitede içerik açma konusunda bile yardımcı olunsa kâfi çünkü benim çizgi roman konusunda bilgim sığ ve hangi seriler telifli hangileri değil bilmiyorum. Nihayetinde bu konularda bilgili ve tecrübeli, yardımsever arkadaşlar arıyoruz. En azından içerikleri açabilirsek zamanla uygun bölümleri de yükleyebiliriz ve çizgi romanlara yabancı insanları bu kültürle tanıştırabiliriz.
 
Üst