![]() |
#1 |
Onursal Üye |
![]()
Değerli dostlar karamurat uzun soluklu bir çizgiroman olmakla birlikte bir noktadan sonra tekrara dönmüştür.Tekrarlarda kimi macera isim değişikliğine gitmiştir.Sağlıklı bir okuma için şöyle bir liste yaptım.umarım yararı olur.(Eksik veya yanlışlıklar için düzeltmeler yapılabilir.)
Tam Macera Listesi , AŞK VE KAN........................... ..............01-22 VAHŞİ VE GÜZEL......................... ...23-46 ÖLÜMÜN GÖLGESİNDE..............47-59 ÖLÜM EMRİ.......................... ..............60-85 KARDEŞ KANI.......................... ..........86-113 KIZLAR MANASTIRI....................1 14-148 CENNETİ SATAN ADAM..............149-176 PEKİN CELLADI....................... ..........177-206 RADENPUR BAKİRESİ...................207-238 DENİZ ASLANI........................ ........239-267 KANLI AKIN.......................... .............268-297 İNTİKAM KILICI........................ ......298-333 ÖLÜM YOLU.......................... ..............334-371 TÜRK KILICI YUNANİSTAN'DA......372-413 KRALIN GÖZDESİ....................... ............414-466 VAHŞİ VE GÜZEL......................... ...........467-503(Tekrar) AŞKIM KILICIMDIR.................... ...........504-552 ROMA'DAKİ ŞEYTAN........................ ....553-583 ÇÖL KARTALI....................... ......................584-613 İNTİKAM GÜNÜ.......................... .............614-633 KORSAN AŞKI.......................... .................634-650 Prensesin Aşkı.......................... ..................651-685 Kralın Sevgilisi..................... .......................686-.... Kanlı Aşk(Pekin Celladı)...................... .............-742 Kanlı Prenses .............................. ................743-771 Dişi Şeytan .............................. ....................771-.... Kızlar Manastırı .... Ölüm Yolu Kanlı Akın .............................. .........................836-.... İntikam Kılıcı .............................. ..........................-874 Sonsuz kin(cenneti Satan Adam)............874-895 Deniz Aslanı .............................. .....................895-920 Çöl Kartalı .............................. .........................920-944 Aşk ve Kan .............................. .........................944-946 İyi okumalar.
Yarabbi bildir de ben beni bileyim. Beni bilen ben ile kendime geleyim. Benim bensizliğim ile ben seni bileyim. Seni bilmeyen beni ben neyleyeyim... Hz. Mevlânâ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 28.Temmuz.2009
•Rep Puanı : 97407
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ellerine sağlık hocam güzel bir çalışma yapmışsın.Bu arada belliki listeyi baştan aşağı harmanlıyorsun.
Eksik, kopuk, ne buldun bize haber ver sana zahmette düzeltelim. Çok teşekkürler.
![]() |
![]() |
#3 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1299141
•Rep Seviyesi :
![]()
harika bir liste olmuş konuyu yukarı taşıdım.çok teşekkürler.
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 13.Şubat.2010
•Rep Puanı : 5426
•Rep Seviyesi :
![]()
Böyle listelere gerçekten ihtiyaç var.
Teşekkürler. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 11.Ocak.2012
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Çok güzel bir liste ancak kardeş bir de bunları indirmek için link ekleyebilir misin?
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Onursal Üye |
![]() Çok güzel bir liste ancak kardeş bir de bunları indirmek için link ekleyebilir misin? Bunlar macera listesidir lütfen dergi listesini takip ediniz.Linkler oradadır.İyi okumalar.
Yarabbi bildir de ben beni bileyim. Beni bilen ben ile kendime geleyim. Benim bensizliğim ile ben seni bileyim. Seni bilmeyen beni ben neyleyeyim... Hz. Mevlânâ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 29.Nisan.2012
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
emeğine sağlık...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 21.Aralık.2012
•Rep Puanı : 22
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
çok teşekkürler
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 25.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 59951
•Rep Seviyesi :
![]()
Tam maceralı Kara Murat listesi için çok teşekkür ederim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2012
•Rep Puanı : 362125
•Rep Seviyesi :
![]()
Merhabalar...
1. 80'li yıllarda Günaydın gazetesinde yayınlanmış bir Kara Murat macerası.Aklımda kalan tek şey gözlerine siyah maske takan bir hatun olduğu. 2.Bu macerada da Kara Murat düşmanını sandalyeye bağlayıp.Adamın kafayı taktığı kızla beraber oluyordu.Adam da sinirinden çatlayıp,ölüyordu. Bu maceraları bilen,hatırlayan arkadaşlar varsa isimlerini,kaç nıo.lu fasikülde olduklarını söylerlerse sevinirim.Yardımcı olacak akadaşlara şimdiden teşekkürler... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kara Murat - 227 | neptunn | Kara Murat | 1 | 04.Ocak.2018 23:34 |
Efsanevi Zagor Maceraları Sayı 01 - Kara Ruh (3. Macera) | freeedooom | Maxi Zagor Bonelli Comics Maceraperest Çizgiler / Efsanevi Zagor Maceraları | 3 | 22.Nisan.2011 08:18 |
Fatih'in Fedaisi Kara Murat Haftalık Gençlik Dergisi Sayı 0226 | neptunn | Kara Murat | 1 | 01.Ağustos.2009 01:16 |