Zindanlar ve Ejderhalar - Dünyalar ve Diyarlar

hipotetik

Yeni Üye
27 Nis 2019
30
251
81a9q+sQuJL._UF1000,1000_QL80_.jpg

Zindanlar ve Ejderhalar - Dünyalar ve Diyarlar. Türkçeleştirilmiş. Epub formatında

Bilgisayar epub için :

Ebook readerlar formatı okuyacaktır.

İndirme Linki:

Çeviri için :

135 dil destekliyor. Epub gibi markup dil tabanlı formatlarda daha iyi sonuç alıyorsunuz.

Pdf önermiyorum. Etiket parseli kullanmadığı için formatı koruyamıyor ve dümdüz resimler ile metinleri sıralı bir yapıda veriyor. Bu yüzden başta özellikle epub olmak üzere mobi vb. formatları tercih edin.

Kaynak:

Sizlerde gözünüze çarpan kitap olurda ve çevirisi hoşunuza giderse buralara ve de shadow library' lere yüklerseniz sevinirim.

Son düzenleme:

akyıldız

Süper Üye
15 Nis 2010
1,851
2,994
Sayın hipotetik tüm kitaplar için çok teşekkürler.
Epub kullanamıyorum, PDF ye çevirebilen bir arkadaş çıkarsa mutlu olurum. Saygılarımla.

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,373
8,199
Zindanlar ve Ejderhalar evreni, çıkış noktası olan FRP oyunu olarak değil de, çizgi roman ya da haritaları ile dikkatimi çekmişti. Senaryosu Joann Sfar ve Lewis Trondheim'dan çıkan çizgi romanların ve de meraklısı için konu hakkında çok harita var ama, Jason Bradley Thompson çizimi haritaların benim için önemli yeri bulunuyor. Sn. @hipotetik 'in emekleri sonucu sunduğu bu kitabı, merak ettiğim evrene kapıları açan, adeta bir '' guide '' havasında olarak , çok yararlı buldum.

Çok teşekkür ederim Sn. @hipotetik .

kelkirpi

Kıdemli Üye
25 Ocak 2011
1,724
5,599
geçenlerde amazonda görmüştüm bu kitabı ingilizce baskı 2400 tl fiyat vardı. sn hipotetik bize hem türkçe hem de bedava hediye etti sağolsun.

hipotetik

Yeni Üye
27 Nis 2019
30
251
AI ve Çinliler sağolsun

5 dk. kadar sürüyor işlem.

Son düzenleme:

hipotetik

Yeni Üye
27 Nis 2019
30
251
@eankara

135 dil destekliyor. Epub gibi markup dil tabanlı formatlarda daha iyi sonuç alıyorsunuz.

Pdf önermiyorum. Etiket parseli kullanmadığı için formatı koruyamıyor ve dümdüz resimler ile metinleri sıralı bir yapıda veriyor. Bu yüzden başta özellikle epub olmak üzere mobi vb. formatları tercih edin.

Son düzenleme:

hipotetik

Yeni Üye
27 Nis 2019
30
251
Sizlerde gözünüze çarpan kitap olurda ve çevirisi hoşunuza giderse buralara ve de shadow library' lere yüklerseniz sevinirim.