Zembla İ. Alpagut Haftalık Mecmua(125-150 Kuruş Arası) 206 - Mefis'in Sesi

savok

Admin
30 Eki 2009
20,037
87,209
Kasımpaşa
Zembla İlhami Alpagut Haftalık Mecmua(125 Kuruş-150 Kuruş Arası) No 206 - Mefis'in Sesi

20601rgr.jpg
20601.jpg

Dostlara..
Sevenlere..
Bugün yatanlara..
Sevgi ile kalın..

eziyet çekmek isteyenler için sadist link;

ne mükemmel adamım nasıl da taramışım linki;

..
Maviye,
Maviye çalar gözlerin,
Yangın mavisine.
Rüzgarda asi,
Körsem,
Senden gayrısına yoksam,
Bozuksam,
Can benim, düş benim,
Ellere nesi?
Hadi gel,
Ay karanlık...
..
a.arif

Moderatör tarafında düzenlendi:

harp55

Çeviri & Balonlama
27 Eki 2009
1,840
6,508
önümde 1 adet süper korku alfa var şu anda 110 sayfalık tam bir azap: dağılmış çildi. kara kara kötü baskılı sayfaları ile bana bakıyor tara diye.
san verdiğim korkular en azından temizdi :) şimdi "ne mükemmel adamım nasıl da taramışım linki;" sözünün üstüne ne diim artık :)
Ellerine, zamanoına sağlık. teşekkürler.

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,742
45,499
denize sıfır
Hatun bu kıyafetle podyuma çıksa ortalık yıkılır.:)
Kutsal tanrılar adına seviyorum bu orman adamını.
Eline sağlık usta.:)

pandora1972

Süper Üye
1 Ağu 2012
2,227
4,894
önümde 1 adet süper korku alfa var şu anda 110 sayfalık tam bir azap: dağılmış çildi. kara kara kötü baskılı sayfaları ile bana bakıyor tara diye.
san verdiğim korkular en azından temizdi :) şimdi "ne mükemmel adamım nasıl da taramışım linki;" sözünün üstüne ne diim artık :)
Ellerine, zamanoına sağlık. teşekkürler.

Hocam, ağlama! Savok elinden zorla mı aldı ? Benim gibi gaspetse tamam :cool:. Tara kanka tara, az laf çok iş :rolleyes:.Saygılarrrrrrrr :Ğ

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,742
45,499
denize sıfır
:) Pardon, buna algıda seçicilik deniyordu, değil mi ? Ama tamam, bu hatun ortalığı her yerde yıkar :Z

Sevgili dostum ben bir Zanaatkar'ım sanatla ilgili her konuda az çok bilgim ve ilgim var.
Ayrıca iş gereği işte milim yamukluğu görürüm renk farkını hemen anlarım eskiden üstüme farzmış gibi hemen dile getirirdim şükür artık çok batmıyor.:)

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,326
4,705
Bugün yine balığa gittim ve yeterince eziyet çektim.Bir türlü büyük balık yakalayamadım.Büyükler hep yavrularını gönderiyorlar öncü birlik olarak.Bendenizde onları sevip okşayıp birazcık olta yarası ile yeniden bırakıyorum tabii.Bunca eziyetten sonra doğal olarak ikinci linki tercih ediyorum.
Sevgili kardeşim çok sağolasın,tüm eksikleri tamamlama adına yaptığın fedakarlık ve verdiğin onca emek için çok teşekkür ederim.Sevgi ve saygılar.

Melih41

Yönetici
4 Ağu 2012
3,723
51,513
Amed Arif şiiri ve ne mükemmel adamım nasıl da taramışım linki için çok teşekkürler..

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,943
146,330
ne mükemmel adamım nasıl da taramışım linki:Ğben buradan aldım hakkını helal et sevgili dostum...
Paylaşım ve emeğin için teşekkür ederim.

Beydaba

Süper Üye
7 Mar 2010
92
465
Çizgiromanlara ben oldukça fazla ara vermişim.Hasreti sona erdirme zamanı geldi artık..

Çok çok teşekkürler sevgili Savok Üstad...

EDiT : Böyle eziyete can kurban.Ben eziyetlisinden alayım...

savok

Admin
30 Eki 2009
20,037
87,209
Kasımpaşa
Sevgili dostlar size eziyet etmeye zevkle devam edeceğim..
Sevgili beydaba zembla elime geçtikçe taramaya devam edeceğim..

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
4,992
23,490
Sarıyer
Sonunda gördüm. Neyi mi? tabii kiYeye'nin saatini aynı sayıda iki defa ve 12. ve 30. sayfada ikisinde de saat 5. Demek ki saat çalışmıyor. Saat çalışmıyor ama Savaş çalışıyor. Tarıyor da tarıyor.

Teşekkürler, dostum.

cengizgul

Çeviri & Balonlama
29 Ağu 2011
750
1,742
linklerin isimlerine güle güle indiriyorum kitabı eline diline sağlık emi...