Zagor Magazine (1.macera : Mo-Hi-La Bataklığı)

ihtiyardost

Onursal Üye
12 Kas 2010
3,295
78,358
Karagümrük
5 Eylül 2023 Salı, 12:47.

Zagor Magazine içinde yayınlanan "Mo-Hi-La Bataklığı" isimli maceradan Zagor'un
kulübesini inşa ettiği yerin hikayesini detaylı olarak öğreneceğiz. Keyifli okumalar.

İtalyancadan çeviri: ihtiyardost
Balon içi yazılar: ihtiyardost

Moderatör tarafında düzenlendi:

Calligrapher

Onursal Üye
5 Nis 2021
1,341
8,237
Değerli ihtiyardost üstat,
Bu güzel paylaşımınız için çok teşekkürler...
Geçen gün İtalyanca çalıştığınızdan bahsetmiştiniz. Bakıyorum kısa zamanda çeviri yapacak düzeye getirmişsiniz İtalyancanızı, tebrikler! Bundan böyle sadece taramalarınızla değil çevirilerinizle de Diyarımıza katkı sağlamanız müthiş bir zenginlik katacaktır.
Elleriniz dert görmesin...

halit

Kıdemli Üye
27 Eyl 2011
638
2,109
Emekleriniz için ne kadar teşekkür etsem az gelir. Harika bir çalışmaya imza atmışsınız. Sağ olun var olun.

teks55

Çeviri & Balonlama
5 Ara 2016
2,605
8,680
Zagor'un gençliğinden önemli bir bölüm.

Baltalı Ruh, Sullivanlarla karşılaştıktan sonra Darkwood'a geleli henüz bir kaç ay olmuştu. Zagor , bölgedeki tüm aşiret liderlerinin toplandığı yıllık toplantı olan büyük konseyde ilk kez ortaya çıktı. Tepede gökten inen bir ruh gibi görünür ve Kızılderililer arasında korku uyandırır. Oga-Ito denen ve beyazlardan nefret eden adam dışında, bütün şefler Zagor'u koruyucusu olarak kabul eder. Ardından (Şeytani) Oga-Ito ona saldırır. Zagor darbelerden kurtulur. Zagor, kızılderililerin önünde Oga-Ito'ya meydan okur ve düelloyu kazanır. Zagor, otoritesini sağlamayı başarır. Zagor oradan vahşi bir çığlık atarak ayrılır, sersemlemiş Kızılderililerin damarlarındaki kanı dondurur. Hikayenin geri kalanı sevgili [MENTION=108484]ihtiyardost[/MENTION]'un yukarıdaki paylaştığı macerada devam ediyor...

Zagor'un gençliği ile ilgili okuma sıralaması

1- Zagor - Special Sayı: 7 – Gezgin Fitzy Efsanesi
2- Zagor Aylık Klasik Seri, Sayı: 55/56 - Zagor'un Öyküsü
3- Zagor - Kökler Sayı 01 - Clear Water
4- Zagor - Kökler Sayı 02 - Yemin
5- Zagor Renkli- Sayı: 7 - Wandering Fitzy'nin Adaleti (Flashback kısımları)
6- Zagor - Kökler Sayı 03 - Kana Susamış İblis
7- Zagor - Kökler Sayı 04 - Büyük Öfke
8- Zagor - Kökler Sayı 05 - Kutsal Mağara
9- Zagor - SPECIAL (Özel Seri) Sayı: 13 – Darkwood Yıl Sıfır
10- Zagor - Kökler Sayı 06 - Darkwood Kahramanı
11- Zagor Magazine (1.macera : Mo-Hi-La Bataklığı)
12- Zagor SPECIAL (Özel Seri) Sayı: 06

Sonsuz teşekkürler üstadım.

Son düzenleme:

godes

Aktif Üye
26 Kas 2013
433
2,347
[size=+1]Çok teşekkürler üstad. Bir solukta bitti hikaye. Nice çevirilere..[/size]

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
4,858
14,386
İhtiyardost üstadım, artık yaptığınız hiçbir şeyden şaşkınlık halim kalmadı. Olmazı yapabilecek bir kabiliyet ve yeteneğinizin olduğunu hepimiz farkına vardım. Sonsuz teşekkürler. Ellerine yüreğine sağlık. Sevgi ve Saygılarımla.

Teks55 üstadım da hemen "Zagor'un gençliği ile ilgili okuma sıralaması" ile ilgili bir dizgi sıralaması bile yaptı. Muhteşem de olmuş bu arşivlik apayrı bir seri yapılabilir. [MENTION=64653]teks55[/MENTION] üstadıma da bilgilendirmelerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Pertev

Çeviri & Balonlama
1 Ara 2017
525
6,557
daha ne olsun ki...! Başlangıç olarak şahane...
Ufak tefekler de zamanla meleke kazandıkça gelişecektir, muhakkak...
Tebrikler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

MZAMAN

Kıdemli Üye
3 May 2019
630
2,474
Grazie Sayın İhtiyardost. Teşekkür kelimesinin yetersizliğini öğrettiniz bize her çalışmanızla, minnettarım.

batterton

Aktif Üye
23 Kas 2014
314
1,507
Emek ve çaba için sonsuz teşekkürler. Çizgi roman sevgisi insana neler yaptırıyor. Zagor' u İtalyanlar değil de Çinliler yayınlasa siz bu azimle onu da çevirirdiniz :)