Zagor Lal Kitap Bonelli Comics Klasik Maceralar Dizisi 046a - Küçük Katiller

necdet

Onursal Üye
17 Nis 2011
1,439
5,453
Sayın yeryüzü üstadımızın yayınladığı bu eserinde de sehven sayfalar karışmış.Tekrar söylemek isterim,haddim değil,biliyorum,tüm arkadaşlar sıraya koyabilirler,ben sadece yüklemeyi çalışma amaçlı,hem de bunu yaparken bir işe yaramasını amaçladım.Sanıyorum,tarama becerebilirsem,yükleme yapabileceğim.Şu an 61 yaşındayım,12,13 yaşlarında Red Kit biriktirmiş,ortaokulda verilen cilt yapma sistemiyle bunları ciltlemiştim.Gıcır gıcır duruyorlar.Ama tarama işini hiç bilmiyorum.Öncelikle fotoğraf makinesi almam lazım.İnşallah,okullar kapansın,sağ olursam bu işle uğraşacağım.Yanlız bunu söz kabul etmeyiniz sevgili arkadaşlarım,çünkü verilen söz yerine getirilmeli.Ben tabiiki çok istiyorum,ama ya yapamaz isem,başaramaz isem.Onun için şimdiden affınızı rica edeceğim.Birşey daha ben Red Kit bulamadım,onun için düşündüm.Yoksa var da ben mi bulamadım?
Başınızı şişirdim,ama çok istiyorum,emek verip bir şeyleri paylaşmayı,sayın üstadlarımıza belki böylece azıcık da olsa teşekkür etme imkanı bulmuş oluruz.Sağlıcakla kalın.Sevgili yeryüzü üstadım ve diğer değerli üstadlarım hakkınızı lütfen helal edin.
işte adres:

pereventi

Süper Üye
27 May 2010
1,145
1,474
güney
necdet ağabey ellerine sağlık, bu tür çok maceralı paylaşımları sayfa sıralı şekilde tek link olarak düzenlemen mümkün mü acaba, saygılar

12 Şub 2010
15,002
549,106
Sevgili Necdet bey, paylaşım ve tarama isteğinizi dile getirmeniz bile yeter.
Ortaokulda ben de cilt yapma dersi aldığımı hatırladım:)
Oldukça kalın Tarım Bilgisi kitabını ciltlemiş ve sonuna bir fasikül Karaoğlan eklemiştim. Tarım Bilgisi çalışıyorum diye o fasikülü sayısız kereler okuyarak ezberlemiştim:)

Red Kit maceralarını yayınlamakta olan telif sahibi Yapı Kredi Yayınlarının istemi üzerine diyarda Red Kit paylaşımları kaldırılmıştır. Paylaşmak için başka cilt:)ler varsa onları taramak daha uygun olur.

Ama o cildin içindeki kapakların fotoğrafını görmek harika olur.

Paylaşım isteğiniz için, ama özellikle harika içten sunumunuz için yürekten teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.

necdet

Onursal Üye
17 Nis 2011
1,439
5,453
Candan Dost,

Sevgi ve yardım dolu mesajınıza ben de canı gönülden teşekkürlerimi sunarım.Bu kadar güzel insan bir araya nasıl gelmiş ne mutlu.Allah nazardan korusun.Üstadım,o zaman yaş 12 veya 13 kapakları atıp öyle ciltlemişim.Ama 10 aldığımı belirteyim.Uyarınız için teşekkürler,boşuna olacakmış.İnşallah , hem kitap bulur,hem de tarayıp düzenlemesini yapabilirim.Yüklemeyi sanırım becerdim.Hepsi siz değerli üstatlar sayesinde.Allah hepinizden razı olsun.Tekrar samimi olarak hakkınızı helal etmenizi rica edeceğim..Sağlıcakla kalın.Tüm ÇD arkadaşlarıma selam olsun.