Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben bir polis kızıyım. Hiç bir şekilde polislerin orantısız güç kullanmasını savunmuyorum.Benim babam bu zamana kadar hep şerefiyle bu mesleği yapmıştır bu yüzden barbarlarla onu aynı kefeye koyamayarak orantısız güç kullanan polisleri kınıyor ve acı şekilde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum
İki gündür Ankara'da görevdeydim. Elmadağ'da akrabalarda kaldım. Başbakan'ın "zorla evde tuttuğu" %50'liklerden olan akrabalar. Gezi parkından bahsederken, kişiler Lale Devri dizisinden kafalarını çevirmeden:
-"PKK'lılarla solcular eyleme durdular. Yarın oraya AVM yapılınca ilk onlar gider... Du bakıyım bu suratsız gine gandırıyo gızı..."
Bu gün Bekir Coşkun halkın kendi medyasını yaratacağıdan bahsetmiş. Bu medyayı biraz daha Anadolu içlerine yaymak lazım. Yoksa eldeki medyayla canım Anadolu insanlarına "koyun" demek bile çok gelecek bir süre sonra.