Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bene çok beğenenlerdenim. Burdan gördüklerim olağanüstü bir çizer olduğunuz ve hiç de ilk çalışma gibi durmuyor. Umarım güzel bir senaryo ile bu çizgiler taçlandırılır. Başarılar diliyorum. Çıktığında çizgi romanınız tanıtımı için elimden geleni yapacağımdan emin olabilirsiniz.
Gerçekten de müthiş çizimler. Değerli @savok 'un dediği gibi, güzel bir senaryoyla taçlandırılırsa ortaya 1. sınıf bir eser çıkacağından hiç şüphem yok. Ülkemiz çizgi romancılığı yeni bir usta kazanıyor. Tebrikler...
Çerçeveleme, vücut pozları, fon çizimlerindeki detay, anatomi, proporsiyon, kostüm detayları, at ve atın kuşanmaları, kadın yüzleri ve bacakları İtalyan havasında, biraz da L.Royo tadında, formlar, dinamiklik, oranlar; her şey çok iyi görünüyor. Okumak ve bakmak için sabırsızlanıyorum. Bir kaç sayfa daha paylaşır mısınız, bir kaç ay sonrasını beklemeyelim.