Yeni Sitem

DeathRain

Yeni Üye
7 Şub 2012
58
41
Arkadaşlar sayfayı bugün kurdum herkesi beklerim.

Sayfanın amacı kimsenin emeğini çalmak değil sayfanın amacı tüm türkçeye çevrilmiş çizgi romanların tek biryerde toplanması sizden çevirdiğiniz veya balonladığınız çizgiromanların linklerini kimin çevirdiğiyle birlikte buraya yazmanızı istiyorum bu sayede hem ben kendi sayfama koyabilirim hemde kimsenin emeği yenmemiş olur...

DeathRain

Yeni Üye
7 Şub 2012
58
41
Benimkinin farkı sadece bu siteden olmaması yani bildiğim kadarıyla 4-5 adet çizgi roman çevirisi yapan site var hepsini bir arada tutacağım

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,266
38,731
İstanbul
Arkadaşlar sayfayı bugün kurdum herkesi beklerim.

Sayfanın amacı kimsenin emeğini çalmak değil sayfanın amacı tüm türkçeye çevrilmiş çizgi romanların tek biryerde toplanması sizden çevirdiğiniz veya balonladığınız çizgiromanların linklerini kimin çevirdiğiyle birlikte buraya yazmanızı istiyorum bu sayede hem ben kendi sayfama koyabilirim hemde kimsenin emeği yenmemiş olur...

Forum üyelerinin sizin için seferber olmalarını "istemek" yerine, siz de bu forumdaki çabalara destek verebilirsiniz. Burası zaten bahsettiğiniz türden toparlayıcılığı amaçlarından birisi olarak belirlemiş bir forum.

İsteğiniz ve hedefiniz arasındaki ilişkiyi ise hiç anlayabilmiş değilim. Burada zaten her çeviri-balonlama çalışması, yapanların ismiyle anılıyor ve hiç kimsenin hakkı yenmiyor.

Projenizde ısrarcıysanız, zahmet edip çeviri balonlama bölümüne gider ve biraz emek harcarsanız kimin hangi çalışmayı yaptığını kendiniz de tespit edebilirsiniz. Çalışmalarının, sitenizde yer almasına itiraz edenler olabilir. Benimkileri istediğiniz sitede, istediğiniz forumda kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:

grifit

Aktif Üye
21 Ağu 2011
271
332
Bir blog, bu kadar paylaşımı kaldıramaz. Çizgi Diyarımızda bin küsür çeviri&balonlama çalışması var. Blog bu kadar konu açmaya izin vermez. net sayısını bilmiyorum ama bloglarda konu sınırlaması var.

mert26

Kıdemli Üye
24 Haz 2009
198
214
Bencede böyle bir işe gerek yok.
Zaten burada bu iş yapılıyor.
Forum olarak blogdan daha iyiyiz.

DeathRain

Yeni Üye
7 Şub 2012
58
41
Forum üyelerinin sizin için seferber olmalarını "istemek" yerine, siz de bu forumdaki çabalara destek verebilirsiniz. Burası zaten bahsettiğiniz türden toparlayıcılığı amaçlarından birisi olarak belirlemiş bir forum.

İsteğiniz ve hedefiniz arasındaki ilişkiyi ise hiç anlayabilmiş değilim. Burada zaten her çeviri-balonlama çalışması, yapanların ismiyle anılıyor ve hiç kimsenin hakkı yenmiyor.

Projenizde ısrarcıysanız, zahmet edip çeviri balonlama bölümüne gider ve biraz emek harcarsanız kimin hangi çalışmayı yaptığını kendiniz de tespit edebilirsiniz. Çalışmalarının, sitenizde yer almasına itiraz edenler olabilir. Benimkileri istediğiniz sitede, istediğiniz forumda kullanabilirsiniz.

Benim orada demek istediğim kim kullanılmasını istiyorsa kendi bölümünün linkini atsın manasındaydı mesela ben size sormadan koysam bir sorun çıkartabilirdiniz ama aldığım yorumlara göre siteyi o amaçla kullanmamaya karar verdim ben zaten balonlama yapıyorum eğer bir çevirmen bulursam o siteyi tcctakımı yada türkçeçizgi gibi kendi sitem olarak kullanacağım...

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,266
38,731
İstanbul
Benim orada demek istediğim kim kullanılmasını istiyorsa kendi bölümünün linkini atsın manasındaydı mesela ben size sormadan koysam bir sorun çıkartabilirdiniz ama aldığım yorumlara göre siteyi o amaçla kullanmamaya karar verdim ben zaten balonlama yapıyorum eğer bir çevirmen bulursam o siteyi tcctakımı yada türkçeçizgi gibi kendi sitem olarak kullanacağım...

Bu daha iyi bir karar gibi geldi. Kolaylıklar dilerim.

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,548
29,347
İzmir
Çalışmanızda başarılar dilerim.
Umarım muvaffak olursunuz.
Lakin konu başlığının yeri yanlıştı, doğru yere taşındı.
Selamlarımla.

exodus

Aktif Üye
22 Tem 2010
334
114

Niye sıkıntı olsun ki? Çizgi Dİyarı daha çok kişiye çizgiromanı ulaştırmak için kurulmadı mı? Bu amaçla internette diğer sitelerde bulunan pek çok çeviri balonlama burada paylaşılıyor. Eğer daha çok kişiye ulaşacaksa forumdan bir itiraz gelmemelidir. Zaten paylaşımını internete koyduktan sonra senin çizgiromanın olmaz o :)