Yazdığımız Mesajlara Yazılan Cevaplar

colossus

Aktif Üye
29 Ocak 2012
321
415
USA
Yazdığımız mesajlara yazılan cevapları direkt görebileceğimiz bir uygulama var mı? yoksa tek tek eski mesajlara mı bakmak lazım?

bortecinefb

Süper Üye
12 Ara 2009
2,807
4,748
Deliler Köyü
Konularım ve cevaplarım sekmelerini kullanarak kolay yoldan sıralayabilirsiniz. Direk olarak bir uyarı sistemi yok bildiğim kadarıyla. Varsa Hüseyin (tsubasa) buradan bildirecektir :)

Son düzenleme:

colossus

Aktif Üye
29 Ocak 2012
321
415
USA
teşekkür ederim direkt uyarı sistemi yapılsa çok kullanışlı olur bence.

colossus

Aktif Üye
29 Ocak 2012
321
415
USA
direkt uyarı derken yanlış söyledim aslında donanımhaberdeki gibi cevaplanan mesajlarım sekmesi olsa ve ordan bakabilsek daha iyi olur diye düşündüm. Şuan mesaj sayım az kontrol edebiliyorum ama çoğalınca hep mesajlarım sekmesinden tek tek kontrol etmek gerekecek.

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,220
İstanbul-İzmir
Siz yeterince katılımcı olunuz.Merak etmeyin mesajlarınıza yazılanlar ana sayfada öne çıktıkça görürsünüz:)
Bu dediğin sistem var ama vbulletin farklı mybb farklı vesaire falan farklı forum altyapısıyla igili.
Bu forumdada Darkness,in dediği gibi yüzlerce binlerce mesaj yazana çok sıkıntı doğurur..

Stres

Aktif Üye
17 Ağu 2009
333
63
Aha
profil ayarlarınızdan cevap yazdığınız konulara abone olarak haberdar olabilirsiniz. Bunu yaparsan mesaj yazmış olduğun herhangi bir konuya birşey yazıldığında haberin olur.