Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konularım ve cevaplarım sekmelerini kullanarak kolay yoldan sıralayabilirsiniz. Direk olarak bir uyarı sistemi yok bildiğim kadarıyla. Varsa Hüseyin (tsubasa) buradan bildirecektir
Direkt uyarı sistemi çok mesaj yazan arkadaşlar için sıkıntı olacaktır. Ha babam bir uyarı pek hoş olmaz. Bu yüzden en güzeli ana sayfadan ''cevaplarım'' başlığından takip etmek...
direkt uyarı derken yanlış söyledim aslında donanımhaberdeki gibi cevaplanan mesajlarım sekmesi olsa ve ordan bakabilsek daha iyi olur diye düşündüm. Şuan mesaj sayım az kontrol edebiliyorum ama çoğalınca hep mesajlarım sekmesinden tek tek kontrol etmek gerekecek.
Siz yeterince katılımcı olunuz.Merak etmeyin mesajlarınıza yazılanlar ana sayfada öne çıktıkça görürsünüz
Bu dediğin sistem var ama vbulletin farklı mybb farklı vesaire falan farklı forum altyapısıyla igili.
Bu forumdada Darkness,in dediği gibi yüzlerce binlerce mesaj yazana çok sıkıntı doğurur..
profil ayarlarınızdan cevap yazdığınız konulara abone olarak haberdar olabilirsiniz. Bunu yaparsan mesaj yazmış olduğun herhangi bir konuya birşey yazıldığında haberin olur.