Wilderness - The True Story of Simon Girty

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,289
145,972
scan.jpg

English | CBR | 162 pages | 135 MB 1200x1598 PX

Kuzeydoğu Pennsylvania'da 1741 yılında doğan ve Kanada'da bir sürgün olarak 1818 yılında ölen Simon Girty Grafik tarihsel biyografisi,.

Çevrilmesi gereken bir eser bence.

Moderatör tarafında düzenlendi:

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,370
39,679
İstanbul
Bence de çevrilmeli. :) Türün meraklıları için tam bir ziyafet olacaktır.

Sevgili gandor08'in yaptığı paylaşımların önemli bir kısmının altına benzeri şeyleri yazıyoruz. Ama bunların pek azı çevriliyor. Foruma el veren dostların sayısı artsa haliyle üretimlerin sayısı da artacak. Bir tane kırık link yenilemek bile daha fazla sayıda çizgi romanın çevrilebilmesine katkı sağlar. Ne alaka diyeceksiniz. Alaka şu: kırık link yenilemek için zaman harcayan ama aynı zamanda çeviri yapabilecek dostlarımız zamanlarını link yenilemekle değil de çeviri yapmakla değerlendirebilirler.

Ya da bir paylaşıma yazılan yazı da aynı etkiyi yapacaktır. Dostlarımız yazsalar, tartışsalar, paylaşımların içeriğini zenginleştirseler bu herkesin katkıda bulunma ve üretme gayretini arttıracaktır.

Forumumuz hareketli, epeyce üretim oluyor. Ama neden daha fazla olmasın? Çok daha fazlasını yapacak gücümüz var aslında. Umuyorum ki başaracağız bunu.

Sevgili gandor08, senin paylaşımların önemli. Bu paylaşımlar bir gün karşılığını bulacaktır muhakkak.

Ellerine sağlık, sevgili üstadım.

Son düzenleme:
12 Şub 2010
15,001
550,768
Keşke comicsci, DC ci falan olsaydım

Çeviri balonlamacı dostlarım genelde öyle çünkü

Şerifamcamın deyimiyle pis fumetticilerden çeviri balonlama yapan, yapabilen çok az

Dellendiğime:D bakmayın, alınmayın dostlar

Kaptan Bakunin ne harikalar çevirdi, homeric, cengizgül, daltas, önder atar diye bir saymaya başlasam ne harikalar çeviren fumettici dostlar var, inkar etsem yüzüme, gözüme durur:D

Ama bu fumetticilerin gözü de doymaz, eskiden kalma açlığımız var, isteriz de isteriz:D