Üyeler Nerede Yaşıyor?

albay

Süper Üye
14 May 2010
1,143
5,191
aklıma bi fikir geldi. siteye bi türkiye haritası yerleştirilse. üyeler hangi ilde yaşadıklarını kendisi etiketlese. böylece hangi üyenin hangi ilde yaşadığı tek sayfa üzerinde görülse daha mı hoş olur aceba? örneğin bende antalyadayım diyelim. antalyaya tıklıyorum hop ordaki çizgi diyarı dostları çıkıyor. kim varmış? tıklıyorum antalya'ya çıkıveriyor x,y,z ... müsaitse bir kısa ziyaret yapıvereyim derim:D mesela. aklıma geldi sadece, kötü bir fikirde olabilir. bulunmak istemeyen eklemesin kendini yav:Ğ

albay

Süper Üye
14 May 2010
1,143
5,191
http://www.cizgidiyari.com/forum/anketler-oylamalar/10941-adi-ustunde-anket.html

kim nerde yaşıyor arzu eden burada belirtmiş zaten.diğeri fazla polisiye olur gibi..
yahu siz çok roman mı okuyorsunuz yoksa:)

şimdiki sistemde üyeyi bulup nerede yaşadığını görüyorsun. nevşehire geldin diyelim. . kim varsa gidiyim bi çayını içeyim dedin.kim var bilmiyorsun . sen benim burada yaşadığımı ögreninceye kadar kaç tane profil gezecen. inat etsen bulacağım desen sen beni buluncaya kadar benim çocuk ilkokula başlar.:D

albay

Süper Üye
14 May 2010
1,143
5,191
tamam kötü bi fikirdi kabul ediyorum.zaten belirtmişim. :) çay, kahve yok sana

timed

Onursal Üye
19 Eki 2009
2,327
10,264
Valla albayım haklı.
Güzel birşey olur.
Kendi şehrimizde yaşayanları bilelim en azından.

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,326
4,705
Sevgili Albay50 kardeşim aslında güzel fikir bu.Ben Konya'da yaşıyorum,kime sorsan gösterirler..........

store

Yeni Üye
14 Ağu 2011
72
9
Kitaplar yetmedi bi de sizle mi uğraşıcaz!O kadar sosyal olsa idik ne işimiz var dı enayi penceresinin önünde?:d

ozaki

Süper Üye
4 Kas 2010
1,577
1,406
albay50 aslında bahsettiğiniz şey sanırım ya google yada google maps ile yapılıyor. Ama bizim sitede bir işe yararmı bilemiyorum. Bu eklenti eklenirse birgün bence sahaflar, kitapçılar filan olsa daha güzel olur.
büyük beyaz hocam ne polisiyesi :) hangi devirde yaşıyoruz..

( Tıklayıp videoları izleyebilirsiniz )

cep telefonumda kullanıyorum ara sıra.. keyifli oluyor..

Google'ın bir uygulaması..