caretta rumuzlu arkadaşımızın açtığı konuyu demin gördüm..2000 yılında çıkan Utanmaz Adam dergilerini tarayıp paylaşacağını yazmış..Bu dergiler toplamda 7 adetmiş fakat ben 3 adet biliyordum. Derginin 3.Bölümünde başlayan yeni hikaye Almanyada geçiyordu ve zamanında GırFırt dergilerinde yayınlanmıştı.Eylül 1998 tarihli GırFırt dergisinin 11. sayısında başlamıştı.Toplam 10 sayı boyunca yayınlandı.Zamanında bir araya getirdiğim albümler arasındaydı.(Gırfırtta "Utanmaz Adam Şarkıcı(!) adıyla yayınlanmıştı fakat ben bu ismi beğenmediğimden ve de hikaye Almanyada geçtiğinden "Utanmaz Adam Almanyada" diye yazdım.)
Sayfaları tarayıp düzenlemek baya bir zamanımı aldı.Umarım beğenirsiniz.Bir de kapak yaptım o biçim
Kapakta 110 sayfa yazmışım ama 109 sayfaymış
idare edin artık.Ha bu arada ilk 30 sayfayı 2000de çıkan derginin 3.sayısından ekledim.Geri kalan sayfalar benim GırFırt albümlerimden.
Keyifli Okumalar.
Mediafire bende 90mb üstünü almıyor (Yüklüyor fakat dosya görünmüyor) Bu yüzden Mediafire'a 3 Parça şeklinde ekledim..Dosya TC ise tek parça olarak indirebilirsiniz.
Sayfaları tarayıp düzenlemek baya bir zamanımı aldı.Umarım beğenirsiniz.Bir de kapak yaptım o biçim
Keyifli Okumalar.
Mediafire bende 90mb üstünü almıyor (Yüklüyor fakat dosya görünmüyor) Bu yüzden Mediafire'a 3 Parça şeklinde ekledim..Dosya TC ise tek parça olarak indirebilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Moderatör tarafında düzenlendi: