Utanmaz Adam Almanyada (Utanmaz Adam Şarkıcı)

Deejay

Womens In Your City - No Selfie - Anonymous Adult
Onursal Üye
13 Kas 2009
310
3,008
USA
caretta rumuzlu arkadaşımızın açtığı konuyu demin gördüm..2000 yılında çıkan Utanmaz Adam dergilerini tarayıp paylaşacağını yazmış..Bu dergiler toplamda 7 adetmiş fakat ben 3 adet biliyordum. Derginin 3.Bölümünde başlayan yeni hikaye Almanyada geçiyordu ve zamanında GırFırt dergilerinde yayınlanmıştı.Eylül 1998 tarihli GırFırt dergisinin 11. sayısında başlamıştı.Toplam 10 sayı boyunca yayınlandı.Zamanında bir araya getirdiğim albümler arasındaydı.(Gırfırtta "Utanmaz Adam Şarkıcı(!) adıyla yayınlanmıştı fakat ben bu ismi beğenmediğimden ve de hikaye Almanyada geçtiğinden "Utanmaz Adam Almanyada" diye yazdım.)
Sayfaları tarayıp düzenlemek baya bir zamanımı aldı.Umarım beğenirsiniz.Bir de kapak yaptım o biçim :) Kapakta 110 sayfa yazmışım ama 109 sayfaymış :) idare edin artık.Ha bu arada ilk 30 sayfayı 2000de çıkan derginin 3.sayısından ekledim.Geri kalan sayfalar benim GırFırt albümlerimden.
Keyifli Okumalar.

20p343a.jpg

Mediafire bende 90mb üstünü almıyor (Yüklüyor fakat dosya görünmüyor) Bu yüzden Mediafire'a 3 Parça şeklinde ekledim..Dosya TC ise tek parça olarak indirebilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

hadon

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Mar 2010
3,054
9,436
Kastamonu
Bu anlamlı emek ve güzel meyvesi için teşekkürler arkadaşım. Elinize, gözünüze sağlık.

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,672
85,896
hiçbiryerde :)
Kapsamlı çalışma olmuş.
Ben de "poli23" arkadaş
gibi çok severek okurdum
Utanmaz Adam'ın maceralarını.
Şimdi haftaları beklemeden
okuyabiliyoruz. Çok teşekkür
ederim DeeJay arkadaşım,
harika işler yaptınız şu bir kaç
günde, sağolun...

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,726
26,337
ordu-turkey
Deejay gerçekten şu son 1 hafta bu forumda mizahın sayende en zenginleştiği hafta oldu.Umarım uzun seneler yorumlarınla bile olsa burda olursun.

Deejay

Womens In Your City - No Selfie - Anonymous Adult
Onursal Üye
13 Kas 2009
310
3,008
USA
Deejay gerçekten şu son 1 hafta bu forumda mizahın sayende en zenginleştiği hafta oldu.Umarım uzun seneler yorumlarınla bile olsa burda olursun.

Teşekkürler..Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum..