Ultimate Spider-Man #160 Çeviri ve Balonlama: (Vigilante)

Vigilante

Yeni Üye
11 Eyl 2012
17
45
Evet, en sonunda "Ultimate Spider-Man #160" tamamlandı. Çevirisi kolay olduğundan çabuk bitti. Görüşlerinizi yazınız, iyi okumalar...

usm160bvigilante00.jpg

comedian

Onursal Üye
13 Tem 2012
1,269
4,736
balonlarda dikkat etmeniz gereken yerler var. fakat genelde işçiliği beğendim. yine de bazı balonlarda biraz font ufaltması (ki rahat rahat okunuyor yazılar ondan sorun olmazdı) yapsanız daha rahat sığdırırdınız ve iş daha güzel görünürdü. okumadım daha, imla için ve çeviri için (akıcı olmasından başka bir şey diyemem tabii ingilizcem yetersiz geniş incelemeye) bir şey diyemeceğim.

toplarsam biraz daha çaba ve ufak font kullanıp giderilebilir ufak tefek eksikleri olan, ilk çalışma (öyle sanıyorum) için balonlama yönünden bayağı başarılı bir çalışma.

ellerinize sağlık. :)

Son düzenleme:

Sargon

Çeviri & Balonlama
30 May 2012
82
460
Yanlış hatırlamıyorsam bu üçüncü Ultimate Spider-Man #160 balonlaması oldu. Herkes nedense Örümcek Adam'ın sadece ölüm anıyla ilgileniyor. Neden şu hikayeyi başından alıp sonunu öyle getirmiyorsunuz arkadaşlar? :)

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,208
38,246
İstanbul
Bunun bir ilk çalışma olduğunu tahmin ediyorum. Oldukça başarılı ve cesaret verici bir çalışma bu.

Lütfen devam edin. Yapılan eleştirileri dikkate alırsan çok daha hızlı netice alacağından eminim.

Ellerine sağlık.